2777
2789
کی بشه ب دخترا مجرد اینجور حرف نزنن اخه

بخدا انقدر منو تحقیر کردن که باورم شده سنم رفته بالا

میرم ۲۶ ولی اصلا بهم نمیخوره خیلی بیبی فیسم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته کسی حرمت نگه نمیداره تو هم ندار

میرم ۲۶ ولی خیلی بیبی فیسم تا حالا ینفرم نگفته سنم بهم میخوره فقط اینا میگن

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
دعا کرده!

آره

بخدا انقدر منو تحقیر کردن که باورم شده سنم رفته بالامیرم ۲۶ ولی اصلا بهم نمیخوره خیلی بیبی فیسم

یا خدااااا ۲۶ سال!؟ 

خدا لعنت کنه واقعا نفهمن اصلا چ پیر باشه چ جوون هرکی میگه 

ببین مبنا رو بزار رو اینکه هرکی هرچی گفت بزن دهنش شورش دراوردن.  سنی نداری که هوفففف 

من مادرپدرمم گیر تیکه مینداختن یا دعوا آخرش گفتم برم از خیابون بیارم چون فقط میگی شوهر باشه از کجا باشه مهم نیس . دیگه ولم کزدن. بقیه ام بگن جواب میدن .

خوب کردی گفتی فقط بخند حالا 

چندسالته

۲۶

یا خدااااا ۲۶ سال!؟ خدا لعنت کنه واقعا نفهمن اصلا چ پیر باشه چ جوون هرکی میگه ببین مبنا رو بزار رو ا ...

یا مثلا من واسه عروسیا لباس پرنسسی میپوشم یبار بهم تیکه انداختن اونی که اینجوری میپوشه حسرت لباس عروس به دلش مونده

ولی دیگه ساکت نمیشینم از این به بعد جوابشونو بدجور میدم

اون خودش چندسالکی عروس شد؟

۲ بار ازدواج کرد ازدواج دومش هم سن و سال الان من بود تقریبا

یا مثلا من واسه عروسیا لباس پرنسسی میپوشم یبار بهم تیکه انداختن اونی که اینجوری میپوشه حسرت لباس عرو ...

وااااای وای وای 

پس خواهرزاده من ک عروسی داداشم ۲۰ سالش نمیشد ولی لباسی ک پوشید سفید بود ولی مدلش سنش بالاتر می‌برد.  هیشکی هیچی نگفت .

آره حواب بده من از دختر داییم یادد گرفتم گفت جواب بدیم ک دیگه خودشون جمع کنن . خاله باشه یا هرکی مودب بگو دیدی ن ادامه داره با داد بگو ۴ نفر بشنون هوفهههه

وااااای وای وای پس خواهرزاده من ک عروسی داداشم ۲۰ سالش نمیشد ولی لباسی ک پوشید سفید بود ولی مدلش سنش ...

اعماد بنفسم صفر شده خواهر