2777
2789

سلام

از اطرافیانم بود ۱۰ سال از شوهرش بزرگتره فهمیدم دعا کرده بود واسش 

همش به من تیکه میندازه که سنت بالاست و به لحجه میگه پیردختر البته با لحن شوخی

منم امشب دلو زدم به دریا تا گفت سنت فلان منم جلوی همه گفتم اشکال نداره فوقش اگه کسی منو نگرفت میرم واسه ی پسر ۱۰ سال از خودم کوچیک تر دعا میکنم بیاد منو بگیره

همه بودن خاله دایی و.....

باید قیافشو میدیدین😂😂😂😂

دیگه لال شد هیچی نگفت

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
وای آفرین

دلم خنک شد به معنای واقعی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی پخت و پز میکنه🎀

مرسی 😍

حالا من چند سالمه بنظرت؟میرم ۲۶ 

قیافم بشدت بیبی فیس این منو کرده پیرزن

چقدر حقیر

من یا اون؟

هر سلامی علیکی داره

خیلی تحقیرم کرده خیییییلی

طوری که باورم شده سنم خیلی بالاست 

خیلی تحقیرم کرده خیییییلیطوری که باورم شده سنم خیلی بالاست

چقد عوضی بوده

کاش هممون بتونیم از خودمون دفاع کنیم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626