دختری_عاشق مدیر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 850 عنوان بیاین عکس کادوهایی که نامزدم تا حالا خریده رو بزارم | مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 80 پست (یکساله که عقد کردیم) یکسال هم نامزد بودیم و یکسالم اشناییمون بودهستین بزارم؟ البته اینایی که میزارم غیر از گلاییه که حدود ۵ ۶ بار گل گرفته🤗 امروز | 11:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوفه_بهاری_ناز عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5125 مرسی❤️ وییییی هرچی بگذره قشنگ تر میشه 😍 کوردی اسی لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
دختری_عاشق مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 850 چه خوب که پاکشون نکردی مثل تاپیک عکسای اکثر کاربرا و من رسیدم ببینم😁مبدونی چی سر ذوقم آرود؟اینکه مع ... چرا پاک کنم دیگه چیزی نداره که پاک کنم اره دقیقا خودشم میگفت با ذوق خریدم وااای چندتا رو یادم رفته بزارم دوتا رژ لب و کش مو و مواد مراقبت پوستی هم خریده واسم که الان یادم افتاد😅
شکوفه_بهاری_ناز عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5125 اره گلونی رو دیدم گفتم حتما کوردی لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
خانمخوشگله عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3274 دقیقا منم همین مد نظرمه حتی گل نامزدی و عقد و گلای دیگه که برام خریده که خشک کردم قصد دارم بدم تابلو ... من یادم نبود تابلو چه فکر عالی آفرین 😍 آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐