2777
2789
عنوان

خانما شما بهمه خریداتون میرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 43 پست

بعضی آدما ،مالشون یه برکت خاصی داره 

من به این اعتقاد دارم

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من خیلی هنر کنم سالی دو بار لباس بخرم کلا ، هر لباسم سه چهار سال میپوشم‌، به درک که از مد می ...

خب همینو میگم میگم ک منم میخرم ولی ن ماهی خداتومن اخه یکی میبینی درامد نداره فق میخره ارایشگاهست وهمیه شیکه اینا چ جورمیتونن

منم اصلا هیچی ندارم هیچوقت،کرم صابون لوازم آرایشی لوازم بهداشتی لباس زیر اصلا لباس خونگی دمپایی و مانتو شلوار هیچی رفتم گوشوار دخترمو فروختم بازم هیچی نشد ۲۰ ملیون بخدا دو دست لباس خوب هم نشد بچهامم لختن

خب همینو میگم میگم ک منم میخرم ولی ن ماهی خداتومن اخه یکی میبینی درامد نداره فق میخره ارایشگاهست وهم ...

یکی مثل ما همش تو فکر بچه هامون یا خونمونیم کم کسر نداشته باشه بعضی ها رو دیدم خیلی به خودشون میرسن و هر روز یه تیپ میزنن در عوض بری خونشون هیچی ندارن نه وسیله ای نه سرمایه ای 

مردم تو پول نون و اجاره موندن با این گرونیای وحشتناک.شما بری یه پنیر و شیر و ماست و نون و گوجه خیار سیب زمینی پیازبخری میشه یک میلیون ب بالا.

دیروز دوتا بچمو بردم سوپری الکی دوتا خوراکی برداشتن شد سیصد هزارتومن.پول لباس ماهانه میمونه مگه.خیلی وضع آدم خوب باشه فصلی خرید میکنه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

از لحاظ لباس تا حداقل ۵سال آینده دارم😂

چون همسرم مغازه مانتو و زنونه داره

هرماه از همه گارای جدیدش یکی واسه من میاره

یه عالمه م تازه  میدم فک و فامیل اونام عین من چندسالی دارن

منم اصلا هیچی ندارم هیچوقت،کرم صابون لوازم آرایشی لوازم بهداشتی لباس زیر اصلا لباس خونگی دمپایی و ما ...

اشکال نداره عزیزم  بچه ها مهمترن خدا بهتون برکت بده منم از این روزها داشتم 

یکی مثل ما همش تو فکر بچه هامون یا خونمونیم کم کسر نداشته باشه بعضی ها رو دیدم خیلی به خودشون میرسن ...

دقیقا.عین یکی از نزدیکانم ک دائم تیپ میزنه تو آرایشگاهاس.ولی هیچ سرمایه ای نداره حتی وسیله خونه درست حسابی نداره هیچی

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

خیلی از ما کلی لباس داریم

تو کمدامون اما وقتی میخایم جایی بریم

نمیتونیم یه استایل مرتب داشته باشیم 

چرا ؟؟

چون موقع خرید دقت نمی کنیم 

مثلا یک یا دو تا کت تک باید داشته باشیم 

با دو تا شلوار مرتب و بگ پارچه ای 

یه کیف نقلی و یکی دو تا روسری ساتن مرتب

همیشه هم خریدن جنسای ارزون صرفه جویی نیست بلکه هدر دادن پوله

اگر‌چند تا مورد لباس مرتب. داشته باشیم 

میشه با عوض کردن رنگ شلوار و شال یا روسری