2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز رو رنده می کنم با گوشت چرخ کرده سرخ شده تا لعاب بندازه آبکی نباشه...هل و چوب دارچین میندازم با لیمو عمانی که تلخیش گرفته شده...زعفران می ریزم...رب هم می خوام بزنم قبلش تفتش میدم رنگش بهتر بشه.

❤️❤️ 

آبلیمو چقدر میریزی؟ چند دقیقه آخر پخت اضافه کنم ؟

نیم ساعت 

ابلیمو ب اندازه مثلا سه نفر خورشت ی قاشق غذاخوری پر

۶نفر دوتا قاشق  مثلا

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

کی هل و گلاب و دارچین اضافه کنم؟

گفتم عزیزم 

زعفرون نمیریزم ولی اگه خیلییی خواستی مجلسی شه گوشتو موقع تفت دادن اول با زعفرون تفت بده بعد زردچوبه خورشتتو اضافه کن 

اهنگ عصاره های گوشتم خوبه ولی بنظرم مصنوعیع 

پودر گل محمدی هم عالیه یا گلاب بریز یا پودرگل

ببخشید کی هل و چوب دارچین میندازین؟ من هر و چوب دارچین ریختم تو یه قوری کوچولو گذاشتم مثل چایی دم بک ...

اگه عصارشو گرفتی که دیگه آخر کار بریز ،من چوبشو همینطوری انداختم هر وقت عطرش آزاد بشه میتونی در بیاری ،بمونه هم چیزی نمیشه ،مثل لیمو عمانی نیست بگی تلخ اینها می‌کنه ها هم سالم میندازم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز