یکی ازدلایلی که کسی رو نمیارم کارامو کنه اینه البته پولشم ندارم ولی اگه داشتم فقط وقتایی که خونه باشم میگم بیاد کارا رو بکنه بره هرکار کنی چون توخونه ت هست صمیمیت ایجاد میشه برخورد شدید میکنم با دختر وهمسرم
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من خودم اون دخترمخواستم بپرسم شاید واقعا مشکل از منه
پس دیگه نرو
اون خانم هم یه چیزی از شوهرش دیده که دیگه به همه شک داره
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
قطعا اون دختر اگه این کاره بود نمیومد خدمتکاری میرفت سراغ بیزینسی شدن و درامد خیلی بیشتر بعدم اگه شو ...
بعضیا میرن خدمتکاری اما یکی رو پیدا کنن دستش به دهنش میرسه و نخ میده،همچین میگیرن که بیا و ببین
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚