2777
2789
عنوان

از مستخدم جوون میترسید بیاد هووتون بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی ازدلایلی که کسی رو نمیارم کارامو کنه اینه البته پولشم ندارم ولی اگه داشتم فقط وقتایی که خونه باشم میگم بیاد کارا رو بکنه بره هرکار کنی چون توخونه ت هست صمیمیت ایجاد میشه برخورد شدید میکنم با دختر وهمسرم 

قطعا اون دختر اگه این کاره بود نمیومد خدمتکاری میرفت سراغ بیزینسی شدن و درامد خیلی بیشتر 

بعدم اگه شوهرت انقدر هوله  بیرون و خونه نداره کاره خودشو میکنه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

به این دختر تهمت بزنم ردش کنم دخترا وخانومای تو کوچه خیابون چی!خدانکنه کسی آدم نباشه به زن شوهردارم رحم نمیکنه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

دختر مستخدمه باید بره شکایت کنه ازشون بنظرم

دو نفر ک تعادل روانی ندارن اون از شوهره ک هیزه اونم از زنه ک الکی میخاد به یکی تهمت بزنه 

جای اون دختر مستخدمه باشم بلایی ب سرشون میارم تا یاد بگیرن چطور رفتار کنن

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

بگو ساعتایی بیاد که شوهرت نیس

یا کلا ردش کن

به دختره مردم تهمت نزن .فردا پس فردا میمیری.فقط فکر نکن این دنیاس .باید جواب پس بدی

بعدشم دختره ممکنه پاس بلغزه .ممکنه . 

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
من خودم اون دخترمخواستم بپرسم شاید واقعا مشکل از منه

پس دیگه نرو 

اون خانم هم یه چیزی از شوهرش دیده که دیگه به همه شک داره 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

قطعا اون دختر اگه این کاره بود نمیومد خدمتکاری میرفت سراغ بیزینسی شدن و درامد خیلی بیشتر بعدم اگه شو ...

بعضیا میرن خدمتکاری اما یکی رو پیدا کنن دستش به دهنش میرسه و نخ میده،همچین میگیرن که بیا و ببین

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚