2777
2789
عنوان

شوهر های شمام هولن

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 63 پست
بهش بگو تو که میگی من با مردا صحبت نکنم خودت هم بای د با زنها صحبت نکنی

بهش زنگ زدم گفتم چرا دیدی زنه گوشیو ندادی بمن گفت دیرم شده بود 😐😐😐

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢

یه مدت باید انرژی بزاری محکم برخورد کنی باهاش تا حساب کار دستش بیاد کاری که خودم کردم هنوزم هست ولی ...

والا...منم ولی مظلوممم ازین عرضه ها ندارم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شوهر من هول و هیز نیست ولی پدر دوست دخترم که من با مادرش هم دوستم و چندباری خانوادگی رفت و آمد داشتیم احساس میکنم خیلی یه جوره. اون روز من بچه هامو سر صبح بردم مهد و مدرسه توراه برگشت با دخترش دیدمش سلام و علیک کرد بعد گفت چه روزی بشه امروز با دیدن شما!!!منم به روی خودم نیاوردم گفتم خواهش میکنم.زنش خوشگله مرده هم با شوهرم دوسته ولی حس میکنم یه کم هیزه.

دختر همسایه تازه طلاق گرفته یسره میره میاد به شوهرم میگه ماشین منو از رمپ پایین بیار بلد نیستم تازه خریده😆روسریش شل میکنه من که میام دم در میکشه بالا😅

ولی واقعا شوهرم هول اینا نیست اصلا خیلی عادی رفتار میکنه من حتی خودم بهش میگم کمکش کن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ببخشیدددددد ولی من باشم همچین میرینم بهش همچین غلطی نکن حالم بهم میخوره از آدم هول

فکر کردی اولین باره دوساله بیشتر کارش اینه اوایل دعوا میکردم بحث میکردم صدبار سر هول بازی و هیز بازیش بعدا گفتم نکن کتکم زده نرم صحبت کردم هرکاری کردم ولی جنس کثیف پاک نمیشه

یه مدت باید انرژی بزاری محکم برخورد کنی باهاش تا حساب کار دستش بیاد کاری که خودم کردم هنوزم هست ولی ...

بخدا دوساله هرکار بگی کردم نرم صحبت کردم منطقی با دلیل اوایل بهش میگفتم نکن بحثمون بالا میگرفت کتک هم میزد 

بعد این زنها که با عشوه حرف میزنن مرض قلبشون چیه واقعا شاید صاحب ندارن هاااا

واقعا خونه خراب کنن مردا اندازه کافی هول هستن دیگه فک کن طرف نخ بده

نه شوهر من هول و هیز نیست ولی پدر دوست دخترم که من با مادرش هم دوستم و چندباری خانوادگی رفت و آمد دا ...

بخدا این مردا چرا اینجورین تازه اون سری بهم میکه من اصلا میتونم هرچی میخوام صیغه کنم 

دختر همسایه تازه طلاق گرفته یسره میره میاد به شوهرم میگه ماشین منو از رمپ پایین بیار بلد نیستم تازه ...

حالا اگه شوهر من بچد تا الان تو اتاق خواب بودن....

بهش زنگ زدم گفتم چرا دیدی زنه گوشیو ندادی بمن گفت دیرم شده بود 😐😐😐

نه دیگه ببین اگر به صحبت کردن تو با مردا حساسه رو همین نقطه ضعفش دست بزار بگو باید مساوی باشیم اگر تو راحت با زنها حرف میزنی و منظور نداری منم با مردها منظوری ندارم😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بخدا این مردا چرا اینجورین تازه اون سری بهم میکه من اصلا میتونم هرچی میخوام صیغه کنم

وا من بودم چند تا حرف رکیک بهش میزدم که دیگه از این حرفها نزنه

وزن اولیه ۶۳.600😭وزن الان ۶۱.۸۰۰😉 وزن هدف اول ۶۰🥰وزن هدف دوم ۵۸😍قد ۱۶۶😊