2777
2789
عنوان

نامزدم تو گوشیم چن تا شات دید دعوای بدی افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 49 پست
😭😭😭یه مصییتی به بار اومده هر شب یه ماجرایی هست و منم نمیتونم با کسی درد و دل کنم تاپیک میزنم

اینجا درد و دل کن عزیزم

ولی خب این دوره باید تمام رفتاراشو بسنجی مردا بعد ازدواج ۳۰درجه بدتر از اونی میشن که تو دوران عقد و دوستی بودن

اوناییم که از اول همه چی تموم بودن خب دعواها و مشکلاتشونم تو زندگی سطحی تره و برخوردشون منطقی تره

آواکادو سایت🥑                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاتو دیدم شما از قبل مشکل داشتین ،کلا شوهرت بی ساز میرقصه .بخدا از این شوهر در نمیاد .جدا شو ازش

چطوری اخه😭 همه هنوز بهمون تبریک میگن میخواستم خانوادم نذاشتن الانم خودش میگه دیگع باهات نمسمونم 

کاربری دست دو نفر
چطوری اخه😭 همه هنوز بهمون تبریک میگن میخواستم خانوادم نذاشتن الانم خودش میگه دیگع باهات نمسمونم

ب جهنم بره گم شه .اولا ک تا بخوای جدا بشی مدتی طول میکشه تبریکا تموم میشه .دوما ک انقد طلاق زیاد شده هیشکی تعجب نمیکنه .هر کی هم گفت بگو تفاهم نداشتیم و خلاص

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

التماس نکن بذار بره ...وقتی ک دو نفر هر دو اهل رل هستن و از اون طریق ازدواج می‌کنند قطعا موارد قبلی ...

قبلا بخاطر مشکلام که کلا تاپیک زدم میخواست ثم جدا شم 

ترسیدم

همه هنوز تبریک میگن 

خانوادمم نمیذاشت

ولی الان خودش میکه دیگه نمسمونم 

منم گفتم باشه

۲هفتست نامزد کردیم

کاربری دست دو نفر
اونقد مشکل داریم هرروز دعواست 💔💔💔

خواهرانه دارم میگم الان جداشی بهتره تا اینکه بری با یه بچه نه راه مس داشته باشی نه راه پیش

مخصوصا که بااین اوضاع اعتمادشم از بین رفته

آواکادو سایت🥑                                                            

گفتم گفت بهانه پیدا کردی

بگو نه میتونی از دوستم بپرسی 

با دوستت هماهنگ کن و زنگ بزن جلوش به دوستت

تاپیک هاتو خوندم ایشون کلا مشکل دارن ولی تو سعی کن حلش کنی نخواد به خانوادت چیزی بگه درمورد این موضوع 

خدایی چه دل وجراتی دارید که وقتی قصد ازدواج دارید هنوز همون خط وگوشی که باهاش با کسای دیگه درارتباط بودید رو نگه میدارید بابا قبلش همه چیو فلش کنید حتی ذهنتونو

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴