2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی که فرزند دختر دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 22 پست
وقتی به شوهرت اعتماد نداری که تجاوز کنه به دختر تخب مرض داری ازدواج کردی و یک نفر بدبخت کردی اینقدر ...

اصلا چه ربطي به تجاوز داره. مسئله مربوط به اون مرز باريكي هست كه بين محارم تو يك خانواده وجود داره. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

حس نمیکنین خیلی سخت میگیرین ؟

من توی خانواده ی خیلی مذهبی بزرگ شدم

هم مامانم و هم بابام سیدن

ولی دیگ هیچ وقت همچین چیزایی رو عقیده نداشتن وقتی پدرم محرمه

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐ولم کننننننن ما مذهبی هستیم ولی من اصلا نمیتونم تو خونه شلوارک نپوشم بابا تو‌خونه هم راحت نب ...

من حدود چهل سالمه و خونه بابام با تاپ شلوارک میگردم،مامان بابام آدمهای مذهبی هستند ولی تا حالا این موضوع مسله نشده برام،برادرام و باشن من راحتم،ولی دوتا آبجی دیگه رعایت میکنن نه اینکه چادر سر کنم نه سر لخت بلوز شلوار تو خونه میگردیم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من حدود چهل سالمه و خونه بابام با تاپ شلوارک میگردم،مامان بابام آدمهای مذهبی هستند ولی تا حالا این م ...

من برادر ندارم ولی تو خونه ترجیح میدم راحت باشم بابا بیرون بسه دیگه

با شورتک و تاپ آستین حلقه ای هم نمیگردم 

اما تاپ و شلوارک نووشم نمیتونم 

حدود پوشش جلوی محارم مشخصه ..چرا ما باید بیشتر سخت بگیریم؟  لزومی نداره همیشه شلوار بپوشه .همین که بهش یاد بدیم جلوی نامحرم پوشش رو رعایت کنه خیلی عالیه . اتفاقا دختر مذهبی باید تو خونه حسابی لباسهای جینگول بپوشه تا دلش سیر باشه از  این مدل پوشش منظورم لختی نیست ولی لزومی به پوشش بیش از حد هم نیست وقتی خدا حلال کرده.

وقتی به شوهرت اعتماد نداری که تجاوز کنه به دختر تخب مرض داری ازدواج کردی و یک نفر بدبخت کردی اینقدر ...

بحث اعتماد نیست فک کنم بحث احترام به پدره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

سخت نگیر زیاد

همین ک حالا ییرون حجاب بگیره خودش خیلیه 

تو این زمونه ی کثیف ک زنا و دخترا رنگ و وارنگ میان خیابون و هیچچچچ حجابی. درکار نیست

دختری. ک بیرون خودشو حفظ میکنه 

دیگ تو خونه اذیتش نکن

من خودم خانوادگی مذهبی هستیم

مادرم اصلا جلوی ماروش نمیشد لباس خوب بپوشه یا کوتاه یپوشه،ماهم خجالت کشیدیم،ازدواج ک کردیم همه مون سرش غر میزدسم چرا اینجور کردی ماهمش از بابا خجالت میکشیدیم

یعنی من بخوام یچه شیر بدم یاید برم صدجا غایم بشم باباام نبینه

ولی. من همچین مادری نمیشم. تو خونه ن اینکه تاپ و شرت بپوشم،ولی رکابی با شلوارک نسبتا ببند میپوشم و ارایشم میکنم تو خونه نمسخوام دیگ خشک باشم از طرفی هم نباید خیلی دیگ لخت گشت جلو بچه ها ک روشون باز مسشه ،حد تعادل خوبه

الان مادرشوهرم همیشه رکابی و دامن یکم کوتاه میپوشه پسراش

همیشه هم چاک سینش پیداس😂😂😂

حالا بیا پسراشو ببین 

همه مومن و فوق مذهبی

طوری ک شوهرم تو مجردی بهش میگفته مامان درست لباس. بپوش زشته،بابااشم میگفته تو اگ راتس میگی زن ک گرفتی بهش بگو تو خونه پوشیه بزنه😂😂😂

خلاصه ک همین الانام شوهرم میبینه دامن پوشیدم بهم میگ برو شلوار بپوش. جلو بچه ها خوب نیس و منم ی چشمی میگم و ولی بازم  میپوشم اخه دامن بلند عیبی نداره ک😀😅

شلوارک پوشیدن یعنی لخت بودن؟

شرتک منظورشونه بیشتر

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻