والا من شوهرم تیرماهیه مهربونی و محبت داره زن و بچه دوسته قربون صدقه کمک همراهی داره ولی ویژگی لجبازی رو خیییلی بولد داره زودم از کوره درمیره همینام قلق داره اذیت میشه ادم ولی حاد نیس ک نشه کنار بیای خوبیاشم زیاده
من بقول معروف زبون باز نیستم یکمم کله شقم کلا یکم شخصیتم مستقله همیشه میگم اگ شوهرم زن زبون باز و نرم تری داشت کلا تو مشت اون زن بود البته همش حدس و گمانه و حسه بقول دوستم میگف شاید اگ اون مدل زن داشت میدید قدرت کمتری داره بیشتر میتازوند و زورش بیشترم میرسید بقول اون شاید همینکه زورم نمیکنه بهتره😂😂
ن ولی محبت کنی تو مشتته من امتحان کردم ولی ازدواج هنوز نکردیم 😅
میدونی کلااااا زیر یه سقف رفتن با یه نفر یه عالم دیگس اصلا من وقتی یادم میاد ب دوران اشنایی نامزدی تاالان یچیز دیگس حتی یبار یکسال که از ازدواجمون گذشته بود شوهرم گف من هیچوقت فک نمیکردم اینقدر زودباور و صادق باشی تا یسال پیش فک میکردم زنم خبلی سیاست داره کلا وقتی میری زیر یه سقف نمیتونید هیچ چیزی از خودتون پنهون نگه دارید مث قبلش چ خوبش چ بدش
لحظات احساسیمون قشنگترین لحظات میشه ولی وقتی ب اختلاف بخوریم اگ مدیریت نکنم واویلا میشه قشنگ تی ان تی میزنن انگار دیگ حالا من اگاه تر شدم کوتاه میام تو بحثا بعد با قیافه گرفتن و وادار کردن ب منت کشی خودم تخلیه میکنم😂😂