2777
2789

والا من شوهرم تیرماهیه مهربونی و محبت داره زن و بچه دوسته قربون صدقه کمک همراهی داره ولی ویژگی لجبازی رو خیییلی بولد داره زودم از کوره درمیره همینام قلق داره اذیت میشه ادم ولی حاد نیس ک نشه کنار بیای خوبیاشم زیاده

والا من شوهرم تیرماهیه مهربونی و محبت داره زن و بچه دوسته قربون صدقه کمک همراهی داره ولی ویژگی لجباز ...

من شنیدم عاطفین احساسین خیلی 

ینی میشه ک با محبت وابستشون کنی 

زبونشون بگیری 

درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بقول معروف زبون باز نیستم یکمم کله شقم کلا یکم شخصیتم مستقله همیشه میگم اگ شوهرم زن زبون باز و نرم تری داشت کلا تو مشت اون زن بود البته همش حدس و گمانه و حسه بقول دوستم میگف شاید اگ اون مدل زن داشت میدید قدرت کمتری داره بیشتر میتازوند و زورش بیشترم میرسید بقول اون شاید همینکه زورم نمیکنه بهتره😂😂

من بقول معروف زبون باز نیستم یکمم کله شقم کلا یکم شخصیتم مستقله همیشه میگم اگ شوهرم زن زبون باز و نر ...

ن ولی محبت کنی تو مشتته من امتحان کردم 

ولی ازدواج هنوز نکردیم 😅

ن ولی محبت کنی تو مشتته من امتحان کردم ولی ازدواج هنوز نکردیم 😅

میدونی کلااااا زیر یه سقف رفتن با یه نفر یه عالم دیگس اصلا من وقتی یادم میاد ب دوران اشنایی نامزدی تاالان یچیز دیگس حتی یبار یکسال که از ازدواجمون گذشته بود شوهرم گف من هیچوقت فک نمیکردم اینقدر زودباور و صادق باشی تا یسال پیش فک میکردم زنم خبلی سیاست داره کلا وقتی میری زیر یه سقف نمیتونید هیچ چیزی از خودتون پنهون نگه دارید مث قبلش چ خوبش چ بدش

عهه چ شود 😅😂

لحظات احساسیمون قشنگترین لحظات میشه ولی وقتی ب اختلاف بخوریم اگ مدیریت نکنم واویلا میشه قشنگ تی ان تی میزنن انگار دیگ حالا من اگاه تر شدم کوتاه میام تو بحثا بعد با قیافه گرفتن و وادار کردن ب منت کشی خودم تخلیه میکنم😂😂

لحظات احساسیمون قشنگترین لحظات میشه ولی وقتی ب اختلاف بخوریم اگ مدیریت نکنم واویلا میشه قشنگ تی ان ت ...

پارتنر منم تیرماهیه 

ولی اون خیلی. زودرنجه زود همچیز بهش برمیخوره 

بعد یکمم زودجوشه ولی اون تایم من هیچی نمیگم اروم میشه 

خودش میگ محبت ارومم میکنه مثل بوس بغل و … 

نمیدونم والا عجیبنن

یکمم غرور دارن فکنم

پارتنر منم تیرماهیه ولی اون خیلی. زودرنجه زود همچیز بهش برمیخوره بعد یکمم زودجوشه ولی اون تایم من هی ...

همش درست فهمیدی و همیییششششه هم همینه 

من خودمم همینم یه احساسات بیشتر نسبت ب بقیه یه غرور مسخره ولی رگ خر کردنمون بلانسبت همه راحته یه محبت و تعریف و توجه تمام