2777
2789
من که از خواب پریدم با خواب وحشتناک.تو خواب عاقبت یکی که اهل خدا پیغمبر نبود و مرگ بدی داشت رو دیدم. ...

وای دلشوره منو بیشتر کردی یا حسین خودت کمکی کن با حسین بزار اول بیام زیارتت بعد من نبودم کربلا حسین من چشمم به شفاعت توعه یا حسین یا زهرا  

هست آخه غیبت گردنمه تهمت گردنه تقلب گردنمه حجاب بد گردنمه بی حیایی گردنمه سر نماز شب براشون دعا م ...

استغفار زیاد کن اگر پول نداری. بعد اینجوریه که آدم نیت میکنه از این لحظه دیگه این کارهای بد رو نمیکنم. و اگه واقعو بهش پایبند باشه خداوند فرصت جبران اشتباهات گذشته رو بهش میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم می‌دونی من داشتم تو اینستا می‌گشتم به دفعه ای برق ها رفت سکته کردم به لحظه تو ذهنم این اومد ...

عزيز دلم اول از همه اروم باش. دوست داري گريه كن. سبك ميشي. 

دوم اينكه اين اتفاق رو به چشم تلنگر ببين. خدا دوستت داره كه يادت انداخته به فكر اعمالت باشي. 

الانم دير نيست. كم كم نزديك اذون صبحه. از امروز شروع كن نمازاتو بخون. روزه هاي قضاتو هم به جا بيار. حجابتم رعايت كن.همش سادس. كار شاقي نيست. 

همين كه از ته قلبت پشيمون باشي و توبه كني خدا ميبخشه. بسكه مهربون و بخشندس. 

همه انسانيم. ممكن الخطاييم. ولي خوبه كه تا زنده ايم به فكر بيوفتيم و توبه كنيم و به راه خدا برگرديم. 

منم جوونم. شرط نشده كه به سن پيري برسم بعد ياد خدا و عبادت بيوفتم. واسه همين سعي ميكنم مواظب اعمال و كردارم باشم. 

شما هم جووني. ان شاءالله كه خدا عمر طولاني و باعزت بهت بده ولي مرگ خبر نميكنه. 

نذار فقط پشيموني برات بمونه. 

يكي از زيباترين اسم هاي روز قيامت يوم الحسرته. اگه بهش توجه كنيم مطمعنا خيلي بهتر ميتونيم بندگيه خدا رو كنيم

😘

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

هست آخه غیبت گردنمه تهمت گردنه تقلب گردنمه حجاب بد گردنمه بی حیایی گردنمه سر نماز شب براشون دعا م ...

با حلاليت طلبيدن ميشه جبران كرد. براشون صدقه بده و استغفار كن. 

هيچ وقت واسه توبه دير نيست عزيزم. 

نترس دختر خوب پاشو بخون منم براتون صلوات فرستادم به نظر من اینایی که نماز شب میخونن خیلی خاصن ،،،واق ...

نمی‌دونم این حس شیطانه یا نه نکنه بمیرم  به این زودی من تازه متوجه بعضی گناهام شدم خیلی می‌ترسم اون لحظه که خاموشی مطلق شد قلبم انگار داشت کنده می‌شد هر لحظه انتظار داشتم  بیان منو بکشن ببرن با خودشون  

نمی‌دونم این حس شیطانه یا نه نکنه بمیرم به این زودی من تازه متوجه بعضی گناهام شدم خیلی می‌ترسم اون ...

عزيزم نترس. اين فقط يك تلنگر بوده. يك چراغ راهنما كه به فكر بيوفتي عزيزم. 

استغفار زیاد کن اگر پول نداری. بعد اینجوریه که آدم نیت میکنه از این لحظه دیگه این کارهای بد رو نمیکن ...

دعا میکنم تو نماز شب برات اونایی که پشتشون حرف زدم امیدوارم پاک شده باشه دیشب خیلی از حضرت زهرا خواهش کردم کمک کنه این حق الناس ها از گردنم بره نمی‌دونم چی کار کنم دارم دیوونه میشم یه دلم پیش زهرا و حسینه به دلم پیش این که هستم  آخه حجاب کنم همه مسخرم می‌کنن من تو خانواده غیر مذهبی هستم تقریبا پشتم میگن اینو نگاه کن اداهاش رو 

نمی‌دونم این حس شیطانه یا نه نکنه بمیرم به این زودی من تازه متوجه بعضی گناهام شدم خیلی می‌ترسم اون ...

ن خدا نکنه دختر خوب این چه حرفیه اخه فقط ترسیدی همین 

ارام باش 

یه تاپیک بود یه خانم چقدر خونسرد بود بخدا تو متضاد اونی😂

استرس نداشته باش بخواب گلم

عزيزم نترس. اين فقط يك تلنگر بوده. يك چراغ راهنما كه به فكر بيوفتي عزيزم.

نمی‌دونم شاید کار حضرت زهراست دیشب کلی دعا کردم گفتم مادر بهشت این دنیا و اون دنیا رو به من عطا کن شاید برای همین این اتفاق ها افتاده از طرفی من تقریباً تو خانواده غیر مذهبی ای هستم و خوب حجاب کنم همه میخندن مادر من حجاب نداره حتی من میترسم از واکنش بقیه میگفتن با خودم حالا حجاب و نماز نباشه چیزی نمیشه درس میخونم پولدار میشم برا آقا امام حسین کلی نذر میدم موکب میزنم انگار کافی نیست که این ترس تو جونم افتاده 

ن خدا نکنه دختر خوب این چه حرفیه اخه فقط ترسیدی همین ارام باش یه تاپیک بود یه خانم چقدر خونسرد بود ب ...

تازه متوجه بعضی گناها شدم شاید کار حضرت زهراست دیشب کلی دعا کردم گفتم مادر بهشت این دنیا و اون دنیا رو به من عطا کن شاید برای همین این اتفاق ها افتاده از طرفی من تقریباً تو خانواده غیر مذهبی ای هستم و خوب حجاب کنم همه میخندن مادر من حجاب نداره حتی من میترسم از واکنش بقیه میگفتن با خودم حالا حجاب و نماز نباشه چیزی نمیشه درس میخونم پولدار میشم برا آقا امام حسین کلی نذر میدم موکب میزنم انگار کافی نیست که این ترس تو جونم افتاد

تعریف می کنی مرگش چطور بود

اول خواب چندتا شهید رو دیدم که چقدر زجر کشیدن،بدناشون به چه روزی افتاده بود،اونا رو دفن کردن😭اصلا چهرشون مشخص نبود من هی می‌پرسیدم کدوم سرداره‌این شهید؟هر حدسی میزدم میگفتن نه

بعدش خواب

اون اقایی که منکر قیامت و‌‌‌...نماز و اینا بود.خیلی الان پولداره

حرف ائمه واینارو قبول نداشت وقتی به شکل زجراوری مرد خیلی قیافه‌وحشتناکی داشت که میگفتن به خانوادش نمی‌گیم مرده،بیان ببینن‌ فرار میکنن

اون آقا هم که نماز نمیخوند (درحال حاضر خیلی به تیپش میرسه و باکلاسه)به فلاکت افتاده بود،مثل گداها برای یک جفت کفش التماس میکرد،لباساش کثیف،پاره پوره،و بخاطر بی پولی میگف یکیو میکشم تا طلاها و دارایی شو بالا بکشم.اونوقت من همراه پدرمادرش گریه میکردم چون اونا گریه میکردن.

نمی‌دونم شاید کار حضرت زهراست دیشب کلی دعا کردم گفتم مادر بهشت این دنیا و اون دنیا رو به من عطا کن ش ...

مطمعن باش كار حضرت زهراس. 

حجاب كن. خشونديه خدا اهل بيت مهم تر از نظرات خانوادت هست. 

اون دنيا به حضرت زهرا و امام حسين و اهل بيت كار داري. نه خانوادت. خانوادت هيچ كاري واست نميتونن كنن. فقط خودتي و اعمالت. 

اشكال نداره. راهتو تو اين زمينه ازشون جدا كن. 

ببين نماز ستون دينه. نباشه بقيه كارا انگار رو هوا ولن. حالا هرچقدر روزه و حجاب و قران و كار نيك باشه. بي تاثير نيست اينا ولي اول كاري نمازه. 

اون دنيا اولين چيزي كه از ادم ميخوان نمازه. 

حديث داريم كه ميگه وضو كليد نمازه و نماز كليد بهشت. 

به مفت كه بهشت بهمون نميدن. بايد حرف خدا رو گوش كنيم تا بهش برسيم عزيزم. 

وای دلشوره منو بیشتر کردی یا حسین خودت کمکی کن با حسین بزار اول بیام زیارتت بعد من نبودم کربلا حسین ...

و من که این موقعا معمولا نمیام اینجا.از ترس از خواب پریدم اومدم.

نترس خداااا خیلی بزرگه

من دونفر میشناسم که بی حجاب بودن،میگم بی حجاب کل خانواده هم بی حجاب...یکیش ک یک خواب دید رفت کربلا و نذر کرد کلا چادری بشه،چادری شد،ازدواج خوبی کرد و خوشبخته

یکی دیگم ک کل خانوادش از این رو به اون رو شدن با چادری شدن دخترشون.اونم خیلی خوشبخته‌متوسل شو به امام زمان و مادرش،خصرت زینب،حضرت زهرا

اونوقت ببین چجوری کمکت میکنن.مسیر سخته ولی خدااااا بزرگ

مطمعن باش كار حضرت زهراس. حجاب كن. خشونديه خدا اهل بيت مهم تر از نظرات خانوادت هست. اون دنيا به حضرت ...

نمی‌دونم خدا چرا برای آدم کردن من از استرس استفاده می‌کنه یه سری بود چند سال پیش حدود ۴ سال پیش من به غلطی کردم با آدمای زیادی دوست میشدم خاک بر سرم بعد ارزش خودم نمی‌فهمیدم بعد خدا به دفعه ای استرس اچ پی وی رو انداخت تو جونم البته ندارم  دکتر رفتم هیچ علايمی ندارم اون زمان نمی‌دونم به اذن خدا بود دیوونه شده بود توهم زده بودم بعد ها فهمیدم مثلاً طبیعی هست دیگه ۴ ساله اون غلطارو نکردم خدایا مرسی بابت این خشونت هات فداتشم خدا می‌دونه من آدم نیستم که از محبت استفاده کنه از تهدید استفاده می‌کنه 😑😂

اول خواب چندتا شهید رو دیدم که چقدر زجر کشیدن،بدناشون به چه روزی افتاده بود،اونا رو دفن کردن😭اصلا چ ...

چه خواب هایی می بینید ، اون دو تا که منکر خدا بورن در حال حاضر زنده هستن یا فوت شدن 🥲