2777
2789
عنوان

تو این فصل لواشک چی هست

858 بازدید | 34 پست

به جز کیوی با چی لواشک بپزم؟

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوم دکتر نتایج اومدن🥲🥹

بیاین خوشحالمون کنید 

من کلی دعا گردم براتون ک امسال همون چیزی ک میخواین قبول شین 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
سلام خانوم دکتر نتایج اومدن🥲🥹بیاین خوشحالمون کنید من کلی دعا گردم براتون ک امسال همون چیزی ک میخوا ...

سلام عزیزم

قربونت بشم😍🥰🥰🥰🥰

قبول شدم😍😍💃

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

سلام عزیزمقربونت بشم😍🥰🥰🥰🥰قبول شدم😍😍💃

اخ جووون بسلامتی 😍😍😍😍بخدا خیلی خوشحال شدم 

ببخشید چ رشته ای ؟

انگار خودم قبول شدم 🥹🥹🥹 

اخ جووون بسلامتی 😍😍😍😍بخدا خیلی خوشحال شدم ببخشید چ رشته ای ؟انگار خودم قبول شدم 🥹🥹🥹

خیلی ممنونمم عزیزم واقعا لطف داری🥲😍

دانشگاهی که میخواستم نشد ولی

ای جان مبارکه چه رشته ای؟

خیلی مچکرم

خیلی ممنونمم عزیزم واقعا لطف داری🥲😍دانشگاهی که میخواستم نشد ولی

فداسرتون مبارک باشه 🧿❤️

فداسرتون مبارک باشه 🧿❤️

قربونت بشم

سلام عزیزمقربونت بشم😍🥰🥰🥰🥰قبول شدم😍😍💃

سلام عزیز دلم 

مبارکه  مبارکه 

چقدر عالی 

انشالله  تو زندگی همیشه بخندی و کیف کنی  به همه‌ی آرزوهات برسی

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز