2777
2789
عنوان

شام چی خوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 132 پست
😂😂من خودم یک تنه یک کارخونه تولید درب نوشابه ام

تو که آرهههه دیگه بنظرم درب ها رو واسه خودت نگه دار🤣😂

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

تو که آرهههه دیگه بنظرم درب ها رو واسه خودت نگه دار🤣😂

از فردا دوست دارم بیاد بگه درب نوشابه همون جا تبدیلش میکنم به درب نوشابه😂مال من آنقدر زیاده دارم به صادرات فکرمیکنم😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی ایده ای؟؟ ای شیطون بوگوو😂

یکیش جمع کردن درب بطری نوشابه...🤣😂

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

هستی خوو یکی از کلماتی که برات اشناس

نه بابا نیستم

یکیش جمع کردن درب بطری نوشابه...🤣😂

نظرت راجبه پک درب نوشابه و پلاستیک کیک چیه فک کنم کار قشنگی دربیاد استقبالی میشه😂😂😂

از فردا دوست دارم بیاد بگه درب نوشابه همون جا تبدیلش میکنم به درب نوشابه😂مال من آنقدر زیاده دارم به ...

وای دهنت سرویس🤣😂😂😂

بیچاره پسر بچه هع از فردا درآمدش قطع میشه😂😂😂

خسته نباشی دلاور آنقدر به ذهنت فشار نیار حیفه 😂😂

یکیشو گفتم بقیه اشو که نگفتمممم... ایده هام محفوظه🤣😂

وای دهنت سرویس🤣😂😂😂بیچاره پسر بچه هع از فردا درآمدش قطع میشه😂😂😂

والا مگه خودم‌چلاغم وابسته رو حذف میکنم بیان با خودم قرارداد ببندن😂یه پس گردنی هم به بچه میزنم میگم بزن به چاااک🤣

باید باشی وقتی میگم بگوو چشم

عه نه بابا  امر دیگه!!

نظرت راجبه پک درب نوشابه و پلاستیک کیک چیه فک کنم کار قشنگی دربیاد استقبالی میشه😂😂😂

اگه پلاستیکام به اندازه درب نوشابه فروش بره ایده خوبیه😂 

والا مگه خودم‌چلاغم وابسته رو حذف میکنم بیان با خودم قرارداد ببندن😂یه پس گردنی هم به بچه میزنم میگم ...

چه خشننن😂😂😂 نون پسرک بیچاره رو آجر کردی💔😂😭