2777
2789
عنوان

شام چی خوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 132 پست
اگه پلاستیکام به اندازه درب نوشابه فروش بره ایده خوبیه😂

می‌ره تهش جهنو و ضرر برای رضایت مشتری دو تا نخودم میندازم داخل تیله بازی کنند دیگه چی میخوان😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
دستور باید پرانرژی باشی

حق نداری به دستور بدیاااا من همینم که هستم

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خشننن😂😂😂 نون پسرک بیچاره رو آجر کردی💔😂😭

والا بحث میلیاردها اینکارو نکنم صنعت درب نوشابه آسیب میبینه😂

می‌ره تهش جهنو و ضرر برای رضایت مشتری دو تا نخوردم میندازمت داخل تیله بازی کنند دیگه چی میخوان😂

عجب😹

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

والا بحث میلیاردها اینکارو نکنم صنعت درب نوشابه آسیب میبینه😂

آرهههه فقط بخاطر وجود تو 

همشون ورشکست میشن😔💔😭😂

دستورات مثبت ایرادی ندارد

ایراد داره، منفی مثبتم ندارههههه

آرهههه فقط بخاطر وجود تو همشون ورشکست میشن😔💔😭😂

تازه کارخونه نوشابه گفته شما رتبه اولو‌دارید براتون انشعاب اختصاصی میکشیم🤪😂

بچه مردم دنبال اینم ماهواره بفرستن فضا ما اینجا دعوا روی درب نوشابس🤣🤣

همش تقصیر تو بود... اگه انقدر نوشابه نمیخوردی اینجوری نمیشد... کارخونه کوکاکولا و پپسی از فردا ورشکستگی خودشونو اعلام میکنن..😔💔😭

تازه کارخونه نوشابه گفته شما رتبه اولو‌دارید براتون انشعاب اختصاصی میکشیم🤪😂

همینو کم داشتیم😹😹😹

همش تقصیر تو بود... اگه انقدر نوشابه نمیخوردی اینجوری نمیشد... کارخونه کوکاکولا و پپسی از فردا ورشکس ...

اونا عب ندارن اون پسره نمکی می‌گفت خرج یه شهرو میدادم لهنتی😂