_شارمین_ مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 عنوان چه وایبی از من میگیری | مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 101 پست اون حس و وایبی که همین الان گرفتی رو بنویس...(کاری به پروف و... نداشته باش فقط حستو بنویس)هیچ حسی هم نداشتی چیزی ننویس.. میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂 دیروز | 02:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 هرازگاهی پرانرژی ای؟ چه کلمه نا آشنایی😹" پر انرژی" میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4953 قربونتخوشبحال تو مهربونی از خودته🌹 نشی حیفی لطف داری مهربان🌹🌹 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4953 🌹🌹 🌹🌹🌹 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 نشی حیفی لطف داری مهربان🌹🌹 حیف که شمایی استدعا میکنممممممم🌹🌹🌹 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 🌹🌹🌹 🌹🌹🌹🌹 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 باحال و معمولی مرسی محمد میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4953 حیف که شمایی استدعا میکنممممممم🌹🌹🌹 لطف یک انسان خوب شامل حالم شد ممنونم عزیزید🌹🌺 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4953 🌹🌹🌹🌹 🌹🌹🌹🌹🌹 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 لطف یک انسان خوب شامل حالم شد ممنونم عزیزید🌹🌺 اون که لطف شما بود بزرگوارید 🥹بخوام یه انسان خوب مثال بزنم قطعا شمایی بزرگوار!!! میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 🌹🌹🌹🌹🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹حالا بشمارش😭😭😭😭🤣😂🤣🤣😂😁😁😁😁 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4953 اون که لطف شما بود بزرگوارید 🥹بخوام یه انسان خوب مثال بزنم قطعا شمایی بزرگوار!!! لطف دارید عزیزیذ🌹🌺 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4953 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ... عالی بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 لطف دارید عزیزیذ🌹🌺 لطفت بی اندازه است عزیز که تویی بزرگوارِ محترمِ مهربون😭😭😭😭🌹🌸 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂