2777
2789
عنوان

از فکر بچه کلاس اولیم خوابم نمیبره خانوما کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مادری باید مثل کوه پشت پسرتون باشید،ازالان تاحتی سنین بالاتر

حتتتتما برو مدرسه پیگیرشو

ازشون توضیح بخواه،بگو چرا بچه ی منو اوردین دفتر؟چطوری باهاش رفتارکردین و چی گفتین که انقدر ازشما میترسه

اگر رفتارشون درست شد که هیچی اگر نشد اینو مطمئن باش هیچی مهم تراز سلامت روان بچه نیست،ازاون مدرسه برش دار ببر یه جا دیگه ثبت نام کن،حتما هم به اموزش پرورش گزارش بده

اگه تونستی از سال بعد ببر غیر انتفاعی از شکمت بزن ولی بزار شخصیت بچه سالم باشه با اعتماد بنفس بار بی ...

نمیتونم متأسفانه انقدر قسط داریم که تو هزینه ها موندیم 

مثلا میگه برای از جلو نظام خانوم ناظم میگه اشتباه واستادین میام حسابتون رو میرسم حتی بهشون گفته بیشعور

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

سلام .نه  بگید بچم ‌از داد میترسه‌ناراحت  نمیشن

من  دخترم ‌کلاس اول بود

خانم ‌معلمشون 

چشم های ابی خاصی داشت

و با انگشتر‌ میزد روی میز 

رفتم ‌به  یک خانم  دم  در بود

گفتم ‌چکار کنم 

گفت  اه  دختر  منم  دقیقا از چشمای خانم معلم میترسه

جریان  انگشتر رو به  خود  معلم گفتم 

از پسرت بپرس قضیه چی بوده که بردنت دفتر البته اگه راست بگه و اگه درست برداشت کرده باشه از ناظم 

هر چند که قدرت تحلیل بچه ها اصلا فرق میکنه نمیتونی اصل موضوع رو ازش در بیاری که چی بوده 

معلم و دوستاش یه کاری کنن یا چیزی بهشون بگن  کلا عوضش میکنن و تحویل خانواده میدن 

یا اینکه خیلی حرفها رو اصلا نمی‌شنوند 

فقط اینو میدونم کنترلشون خیلی سخته 

شما مادری باید مثل کوه پشت پسرتون باشید،ازالان تاحتی سنین بالاترحتتتتما برو مدرسه پیگیرشوازشون توضیح ...

چه جوری شروع کنم که به بحث و دعوا نکشه من خیلی زود اشکم درمیاد و عصبی میشم ممکنه دعوا درست کنم 

بعد اگه گفت بچه شیطونی کرده چی بگم حب اینا بچه ان هنوز من که نمیدونم چه رفتاری دارن که میبرنشون دفتر

یه نصیحت خواهرانه بت بکنم اصلا یه مادر نباید خجالتی باشه یه آدم نباید خجالتی باشه چ برسه مادر نذار بچت آسیب ببینه رو خودت کار کن از هرجایی میدونی شروع کن لطفا.مادرخجالتی آسیب های زیادی به زندگیش و بچش میتونه بزنه 

من جات باشم یا با چندتا مادرهماهنگ میکنم یا خودم میرم میگم پسرمو بردم تراپیست گفتن تو مدرسه داره آزار میبینه اگ مشکلی هس با لحن بهتر به بچه ها گوشزد کنید اگ دیدی بازم ادامه دادن و بدتر کردن برو آموزش و پرورش شکایت کن ب جرم آسیب زدن به روان بچت اصلا عقب نکش

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

نمیتونم متأسفانه انقدر قسط داریم که تو هزینه ها موندیم مثلا میگه برای از جلو نظام خانوم ناظم میگه اش ...

پرس و جو کنید مدار دولتی خوب و پیداکنید

معمولا تو هر شهری چندتا دولتی خوب هم هست،یاهیئت امنایی

وای چرا خیلی سخته انقدر استرس دارم و ناراحتم

خیلی 

من مشکلاتی که با هم  کلاسی هاش داره رو و به عهده خودش گذاشتم که حل کنه 

ولی بی احترامی و توهین و زو  گفتن از طرف معلم و کادر مدرسه رو اصلا نمیپذیرم 

چند روز پیش مدرسه بودم معلم ورزش و شستم پهن کردم 

گذاشته بودشون بی وجدان تو گرما تو حیاط مدرسه ولشون کرده بود رفت به شیشمی ها ورزش یاد بده 

گفتم چرا نیومدی تو کلاس گفت نمیذاشت 

گفت مامان وداستم افقی میشدم رفتم براش بهش تذکر دادم

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

از پسرت بپرس قضیه چی بوده که بردنت دفتر البته اگه راست بگه و اگه درست برداشت کرده باشه از ناظم هر چن ...

یک بار جیغ زده بود زنگ ورزش ناظم رسیده چنان دادی سرش زده بود که گریه کرده بود بقیه اش رو نمیدونم درست تعریف نمیکنه برام

میگم ولی فایده نداره اصلا انقدر روحیه ام به هم ریخته از اول سال نمیدونم چه کنم از طرفی میترسه از طرف ...

چرا بچه رو نمیبری یک مدرسه دیگه.‌برو تحقیق کن یک‌مدرسه که کادر خوش اخلاق باشن. اگه پول دارید هم‌غیردولتی خوب بفرستید.

نمیتونم متأسفانه انقدر قسط داریم که تو هزینه ها موندیم مثلا میگه برای از جلو نظام خانوم ناظم میگه اش ...

اره میدونم سخت شده.

پرسنلش شعور ندارن دیگه

باید بری هی دعوا بگیری

هی پیگیر باشی بدونن خانواده براش مهمه

مخصوصا پدر بچه

تند تند بفرستش مدرسه پیگیر این موارد باشه