2777
2789
عنوان

اگه یه جیزی بده برای شما پس برای بقیه هم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 114 پست
😂😂😂ازدهنم دررفت..چون یادم‌موندخ بود همیشه..همون موقع از سمت خونواده شوهرم توفشاریودیم..ک این زن ذ ...

خب الان اوضاع خرابه خانواده هام میترسن پسرشون بدبخت شه مخصوصا اگر تازه عروس باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا با دوتا بچه چرا مهمونی میده

اتقاقا ما خیلیم باهم راحتیم..فک کن رفتیم خونش میکفت یادم نیست نمکدون کجاست..بعد قاشقاشو گم کرده بود رفت میگفت من اصلا وسایلامو تواساس کشیا بازنمیکنم.چون مجبورم سرسال پاشم

اخع تاثیر داره...بخدا تاثیر داره...وقتی هربار مهمونی میده جاریم..میرم خونش همجی عجیبه و نامرتب..بعد ...

تازه شانس آورده جاری کرمکی نداره مثل جاری من 

فکر کن من خودم کمر درد شدید دارم بعد جاریم میومد خونم شام که می‌خوردیم ظرفا رو میزاشتم برای فردا بشورم 

بعد می‌رفتیم خونه جاریم فکر کن جاریم ظرفا رو می‌شست بعد تند تند تمیز میکرد مرتب میکرد و ... حتی تا روی مبل دستمال خیس میکشید که مثلا بگه من خیلی تمیزم🤦

تو اون تاپیک می‌گفت خانما به خودتون برسید و بد خودتون رو جلوی همسر و فامیل همسر نگید چون خودتون کوچی ...

قربونت اصلا متوجه نمیشم جاریش چطور خودشو تحقیر کرد یا چرا به خودش نمی‌رسه چرا مادرشوهرش می‌پرسه ماشین بنام کیه کی بچه دلش میخواد

وای اح

زندگیم فقط همسرم

قربونت اصلا متوجه نمیشم جاریش چطور خودشو تحقیر کرد یا چرا به خودش نمی‌رسه چرا مادرشوهرش می‌پرسه ماشی ...

جاریش تو جمع گفته من اصلا به خودم نمی‌رسم و صورتم پر از جوش شده و ...

بعد برادر شوهر ناراحت شده انگاری از حرفهای زنش

تازه شانس آورده جاری کرمکی نداره مثل جاری من فکر کن من خودم کمر درد شدید دارم بعد جاریم میومد خونم ش ...

عزیزم جاریت اززرنگیشه دوس ندارم وقتی مهمونا رفت کلی کار براش بمونه 

منم سعی میکنم کارامو انجام بدم برا فردا نمونه😂

زندگیم فقط همسرم

تازه شانس آورده جاری کرمکی نداره مثل جاری من فکر کن من خودم کمر درد شدید دارم بعد جاریم میومد خونم ش ...

من جاری بزرگم اینجوره😂😂😂البته مادرشوهرم..و خودمم ما البته هرجا میرم خودمون ظرفارو‌میشوریم گازو تمیز میکنیم..همه جارو دستمال میشیم میایم بیرون ک طرف اذیت نشه یه شام بپزه فقط

قربونت اصلا متوجه نمیشم جاریش چطور خودشو تحقیر کرد یا چرا به خودش نمی‌رسه چرا مادرشوهرش می‌پرسه ماشی ...

مادرشوهر زن جدید پدرشوهرشه و نامادری همسر استارتر 

از فضولی خودش پرسیده ماشین شما به نام کیه ؟؟؟

بعد جاری استارتر از مادرشوهر پرسیده خونه رو به نام کی زدید نامادری شاکی شده که چرا میپرسه؟؟؟

نامادری دلش بچه میخواد چون بچه نداره