امشب تو صحبتا جاریم از مادر شوهرم(زن بابای شوهرم مامان خودش نیست)پرسید خونه هارو به نام کی زدین؟(بخاطر یه سری چیزا مجبور شدن سند روجا بجا کنن)مادرشوهرمم گفت بنام خود باباس..بعد ک اونا رفتن گفت دیدی چی پرسید؟فک کرده من رفتم خونه هارو بنام خودم یزنم..حالا مثلا کجی اکرم بنامم باشه چی میشه؟ من اکر بخامم میتونم الان همه چی رو بگیرم (یعنی ک اینا چشم دیدن اینچیزاروندارن)(دلخورشده بود)گفتم اینکه ناراحتی نداره خب پارسال شماهم سرماشین ما ازمن پرسیدی ماشین به نام کی زدین..این ک عیب نداره..گف ن اون فرق داره😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر کن من خودم کمر درد شدید دارم بعد جاریم میومد خونم شام که میخوردیم ظرفا رو میزاشتم برای فردا بشورم
بعد میرفتیم خونه جاریم فکر کن جاریم ظرفا رو میشست بعد تند تند تمیز میکرد مرتب میکرد و ... حتی تا روی مبل دستمال خیس میکشید که مثلا بگه من خیلی تمیزم🤦
تازه شانس آورده جاری کرمکی نداره مثل جاری من فکر کن من خودم کمر درد شدید دارم بعد جاریم میومد خونم ش ...
من جاری بزرگم اینجوره😂😂😂البته مادرشوهرم..و خودمم ما البته هرجا میرم خودمون ظرفارومیشوریم گازو تمیز میکنیم..همه جارو دستمال میشیم میایم بیرون ک طرف اذیت نشه یه شام بپزه فقط