2777
2789
عنوان

شبا اصلا نمیتونم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حالت بده ؟؟یه موزیک ملایم گوش کن، چنتا نفس عمیق بکش

بدبختی تو زندگی زیاد داشتم ولی داغ بچم رو دلم موند از همه بدتر بود همکارم بچه کوچیک داره کیاره سرکار گاهی بخدا تب میکنم فکر میکنم بچه منم اگه بود همینقدری‌میشد 

من تو دوتا پست هاتم بودم عزیزم اولا خونسردی خودتو حفظ کن با اعصاب خوردی و پرخاشگری بهتر نمیشی هیچ بد ...

چیز خاصی نگفتن ؟ یکی گفت مواد میزنه یکی گفت پریوده یکی گفت پاچه میگیره ! بعدم اومدن هر هر و کر کر فکر کن سر قبر‌مادرت نشستی گریه میکنی یکی بهت هر هر بهنده بگه مواد زدی 

بدبختی تو زندگی زیاد داشتم ولی داغ بچم رو دلم موند از همه بدتر بود همکارم بچه کوچیک داره کیاره سرکار ...

عزیزم🥲🥲واقعا ناراحت شدم

داغ بچه سنگین ترین دردی ک یه مادر میتونه تجربه کنه 

خداواقعا بهت صبر بده، انشالا یجوری غرق درخوشبختی شی ک حال بد اینروزاتو بتونی فراموش کنی

کاش بمیرم راحت شم دیگه طاقت ندارم

دقيقا 

ولی ببین  دیشب به خدا گفتم چرا منو آفریدی خاکت زیاد بود میخواستی منو اذیت کنی چرااااااااا چی بهم دادی افتخار هم میکنی شکایت کردم از زندگیم فردا صب رفتم کلاس دیدم یه پسره فلج رو ویلچر نشسته سر کلاس که نمیتونه بیاد طبقه بابا واسه همین کلاس طبقه پایین شد برگشت گف استاد من از خدا راضیم خونواده داده بهم زندگی بخشیده همین که نفس میکشم یعنی خدا دوسم داشته یه لحظه مات موندم (کلا پاهاش کوچیک مونده بود حس نداشت انگاری) واقعا از خودم خجالت کشیدم این نخوابیدم هم مربوط به استاده 😔