2777
2789
عنوان

وسواس فکری تا کی ادامه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسیر بودمو گرفتار سرکاررفتم اون تایم ذهنمو درگیرمیکرد بعدشم خونه خسته میشدم فککردم خوب شدم تااین که چن روز مرخصی اومدم بازپیش اومد فقط کارکن بنظرم

کارم سخته وقت و توان فکر ندارم

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

واییی بچه هامنم خیلی داغونم همش افکاربداسترس و......افکاربدازهمه بدتره بخاطرکارای شوهرم صدبرابرشده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من اصلا همه ی چیزای بد تو ذهنم بود خیلی هم خودکشی فکر میکردم اما جرات نداشتم بخدا خودم میفهمم از وق ...

شماهم ترس از دست دادن ،داشتید؟

من خیلی عذاب وجدان دارم....تو تاپیک غریب تر از ما هست توضیح دادم.

من یهو اینجور شدم....مثلا قبلا بستن در و...چندبار چک میکردم.

بعد محیط کارم خیلی بهم استرس داد...اومدم بیرون که درس بخونم....

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

شماهم ترس از دست دادن ،داشتید؟من خیلی عذاب وجدان دارم....تو تاپیک غریب تر از ما هست توضیح دادم.من یه ...

اره عزیزم بخدا همش به خودتون بستگی داره فکر و خیال نکن هر چیزی که خدا مقدر کرده باشه همون میشه زیاد ایت الکرسی بخون معجزه میکنه