2777
2789

یبار یا دوبار نشده چندین بار شده من چند سال پیش خالم دندون عقلش کشید دیگه خراب بود یا چی نمیدونم من همون موقع گفتم من نمیزارم حتی دربیاد میکشم بعد یه مدت تقریبا یکسال میشد دندون عقلم درمیومد بعد باز متوقف میشد🤣 الان دندون عقلم کامل درنیومده عفونت کرده بود یا چی دارو داد بعد یه هفته قراره بکشم 

این یکیش بود با جزئیات گفتم🍓🤣

موقع دبیرستان هم گفتم بابام ۱۹ سالگی ماشین میخره نمیخوام سوار ماشین اون بشم همون شد(بهشون نگفته بودم اينو تو دلم میگفتم  و فکر میکردم )دقیقا 

کلا به هر چی فکر کنم یه مدت میشه خیلی باحاله من تازه کشفش کردمم 

یا آیفونم گفتم بابام برام قراره بخره لازم نیست بگم یا حتی اصرار کنم خودش برام خريد سوپرایز خلاصه پشمام ریخته🤣🤣🤌🏻

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

الان میریزن سرت که تو رو خدا بگو من بهxمیرسم yبه من حسی داره 😭🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من به هر چی فک کنم ،نمیشه

منم بزن قدش👋

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

الان میریزن سرت که تو رو خدا بگو من بهxمیرسم yبه من حسی داره 😭🤣

نه حس ششم ندارم یجورایی جذبشون یا قانون جذبه🫠🍓

منم تازگی ها همین شدم یه بار یه آهنگ گذاشت یاد یکی افتادم مامانم گف از فلانی چخبر من دقیقا داشتم بهش فک میکردم

یا یهو یه نفر که غریبه بود اومد تو ذهنم آخر سر کمتر ۱۰ دقیقه حرف آشناشون شد بدون اینکه من چیزی بگم یا یه بار تو تلویزیون داشت اخبار میگف من قبلش داشتم تماس هامو نگاه می‌کرد دیدم اع ۳۰ اکتبره پارسال این موقع برای هالووین فلان جا بودم اخبار ۳ دیقه بعدش گفت هالووین در آمریکا و اروپا چقدر قدرت ذهن بالاست چقدررر

برا من چه اتفاقی میفته اسی هر چی تو دلت اومد بگو قایم نکن😗

حس ششم ندارم‌ عزیزم🫠🫶🏻🍓

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته🍓💚

منم تازگی ها همین شدم یه بار یه آهنگ گذاشت یاد یکی افتادم مامانم گف از فلانی چخبر من دقیقا داشتم بهش ...

دقیقا منم همینم واقعا قدرت ذهن خیلی بالاست باید از این به بعد به چیزای خوب فکر کنیم🫠

دقیقا منم همینم واقعا قدرت ذهن خیلی بالاست باید از این به بعد به چیزای خوب فکر کنیم🫠

مکه میزاره لامصب من رفتم یه کیف بگیرم اولین مغازه بود از میفه خوشم اومد دیگه چرخم زدم دیر وقت بود برم پاساژ هفته بعداش رفتم هی تو راه میکنم نکنه خریده باشند که دقیقا خریده بودنش😐💔🗡