2777
2789
عنوان

شماهم از این فامیلا دارید نسبتتون چیه باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 32 پست
زن عموی من که بعد دیدن جهازم رفت عینشو خرید خونشو از نو چید😐فقط فرششو نخریده چون بهترشو داشت وگرنه ...

واقعا منم بدم میاد یکی عین من چیزی بخره😑هرچند ی تعدادی هستن الان حمله میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما انقدر ارتباطمون کمه با خبر نمیشیم 🤣

وای ما اصلا هیچ رابطه ای نداریم ولی ب محض اینکه متوجه میشه باز حرفای ۳ سال پیش و میکشه وسط و شروع میکنه😐😂این مورد خیلی کمیابه

واقعا منم بدم میاد یکی عین من چیزی بخره😑هرچند ی تعدادی هستن الان حمله میکنن

اخه میدونی من برقی هامو از یه شهر دیگه گرفته بودم چوبی هامو از یه شهر دیگه ادرس تک تکشونو گرفت رفت همون شهرا همون مغازه ها همون جنسا رو خرید و اومد😐خب بابا مبارکشه ولی حداقل یکم خلاقیت به خرج بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای باورت نمیشه چجور آدمیه اصلا ما هیچیم ک نگیم اینقد میپرسه میپرسه ک نگو کلا باهاشون رابطه ای نداری ...

به یه طرفتون دایورتش کنید 

هر چیزی ازش دیدید که دخالت کرده یا چیزی گفته خیلی رک و راست برید جوابشو بدید و یکبار برای همیشه بنشونیدش سر جاش

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اره زنداییم، من جهاز خریدنی از همه میپرسید فلانی واسه دخترش چی گرفته میخوام برم عین همونارو بخرم اصلا هم بهش وفا نکردن دو سال بعد طلاق گرفتن دامادش از لج همه ی وسایل و داغون کرده بود بعد پس داده بود مثلا رختخوابا رو پاره کرده بود رو یخچال و لباسشویی جوهر نمک ریخته بود کلا لکه و رنگ رفته ظرفارو نصفشو شکونده بود و الی اخر 

اخه میدونی من برقی هامو از یه شهر دیگه گرفته بودم چوبی هامو از یه شهر دیگه ادرس تک تکشونو گرفت رفت ه ...

این دیگه نوبرشه پیش خودش فک نمیکنه زشته دیگه در این حد شبیه هم بودن خداروشکر چیزی ک زیاده تنوعه تو وسایل

خدازو شکر حسود نیستم چون بهترینشو دارم .

ولی اگه کسی به من حسودی کنه ناراحت نمیشم 

چون میدونم دارم راه زندگی مو درست میرم که بهم حسادت میکنن 😍👌

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

به یه طرفتون دایورتش کنید هر چیزی ازش دیدید که دخالت کرده یا چیزی گفته خیلی رک و راست برید جوابشو بد ...

اینقد سلیطس ک نگو ادم ترجیح میده سکوت کنه اخرین باری ک باهاش حرف زدیم ک قط رابطه شد یهو وسط دعوا گفت قلبم وای الان میمیرم هیچ مرگشم نبود😑

نه نداریم خداروشکرولی کلاحسوددازیاده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!