2777
2789

با همسرم بحثمون شد چند روز قبل گفتم منو ببر برای ترمیم ناخن برسون فقط برسون توی عقدم گفت نه باشه بعدا بعد فهمیدم بخاطر پول بوده گفتم تا چی فک کردی فلان گفت تا پول پرستی اینا بحثمون شد امروز گفتم شارژ بزن نت بگیرم چقدر چهل تومن گفت نه باشه بعدا شارژ میزنم یکم نت بعدا من دو ساله عقدم هر چی نیاز داشتم به بعدا ختم شده منم دعوا کردم دیگ خیلی ناراحت شدم گفت تا همیشه میخای بخاطر چیزی که میخای دعوا راه بندازی شارژ زد ۲۰ تومن منم همرو برگردوندم به خودش خیلی دعوا کردیم وام ماشین رو میده جهیزیه میگیره جنس میاره مغازه می‌دونم منم درک میکنم اما من دو ساله درک کردم دیگ خسته شدم دو سال لال بودم که آخر بشم پول پرست ؟؟ آخه چهل تومن چیه آدم بخاطرش بحث کنه منم دلم پره وگرنه حرفی نمی‌زدم ولی داره عادت میکنه

آدم خوبیه خیلی با ادبه حتا ت دعوا سرم داد نمیزنه توجه داره محبت می‌کنه اما نه میزاره کار کنم نه خودش منو تأمین می‌کنه اصلا آدم پولکی نیستم اما من حتا لباس زیر نمیتونم بگیرم دیگ میگه داری یکی بسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.