2777
2789
عنوان

دکترا گفتن مامانم قطع نخاع میشهههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیز منم همینطور بود قرار بود فلج شه

نگران نباش

ببر دکتر افشین اسدی تهران

همیشه کمردرد باهاشون هست ولی دیگ فلج نمیشن بعدهم خوبه خوبم فک نکنم میشن اما همین ک راه میرن شکر الله

ببرینش تهران پیش دکتر امیر مهرور.بزن تو گوگل اسم و ادرسش میاد .جردن تهرانه.از تو واتساب باید نوبت لگیری.کارش عالیه،تشخصیس عالی درمان 20

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

انشاءالله شفا پیدا کنه حمد میخونم براش حتما دکترای شهرای دیگ برید مادر من دوسال پیش دوتا رباط از چشمش فقط وصل بود شهر ما دکتر گف عمل میکنم نابینا میشن ولی ظاهر زیبایی حفظ میشه مسخره احمقو حال و روزمون بد بود خدا خیر بده ی نفر دکتری تو مشهد معرفی کرد و بردیم معجزه شد ی مدت خیلی سخت گذشت مراقبتا ولی مامانم چشمش خوب شد عمل ظریف کاری و سختی بود  واس این میگم ب حرف دکتر توجه نکن شهرا دیگ حتما برید از بقیه پرسجو کنید 

نمیدونم چی هست نمیدونم دیسک یا سیاتیک

عمه منم وضعش خیلی داغون بود . بردنش زنجان اول دیسک گردنشو عمل کرد . بعد از ۵ ماه دیسک کمرشو . کارش خوبه . دکتر کسری امین کاظمی . اگرم نمیتونی ببرش تهران

تهرانی؟

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...