2777
2789

برادرم متاسفانه معتاد شده و فرستادیمش کمپ

بابام گریه میکرد 

من دلخوشی دادم گفتم خودتو نارحت نکن انشاالله خوب میشه و ترک می‌کنه ولی مام باید کمکش کنیم 

بابام بعد کمی گفت من هیچ کمکی بش نمیکنم حتی اگر بکشنم 

منم گفتم شما باعث و ب ا نی اعتیاد شی اینقدر تحقیرش کردی،کنترلش کردی،ترسوندیش،اعتماد بنفسشو گرفتی و...پناه آورد ب مواد

بابام داد زد تو دروغ میگی من بهترین پدر دنیا بود چزا تهمت میزنی بم چرا دروغ میگی و ...

منم تمام کارای ک بامون کرده بود و گفتم و بارها بش گفتم بی عقل و نادان(چون همیشه مارو بی عقل و نادان میدونست)

مثلاً 

تو برای همه دست و دلباز بودی برای ما خسیس

همیشه تو خونه دعوا درست میکردی

بارها جلو ما مادر و زدی

طوری با ما رفتار کرده بودی ک اصلا بات راحت نبودیم و نیستیم و...و...

خداوکیلی کی مقصره

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما شاید مقصر نباشی ولی خوردش کردی هرپدر و مادری تمام تلاششو میکنه برای بچه هاش 

این بی رحمی مطلقه که اینجور کارای نکردشو بکوبی تو صورتش تمام جونشو انگار له کردی 

خودت مادر میشی متوجه میشی چی میگم 

امان از قلب سوخته پدرت 🥲🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

شما مقصری، آدم عاقل با پدرش اینژور صحبت نمیکنه خصوصا در چنین شرایطی مطمئن باش شما دلسوز تر از پدر و ...

عزیزم هیچم دلسوز نیست خودشم گفت بخاطر حرفه مردم گریه می‌کنه م ن پسرم

چرا فاز برداشتی تو😐

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا