2777
2789

من خودم آدم خوش حسابی هستم و قرض بکنم حالا چ پول چ وسیله چ خرید قرضی و قسطی و...

حتما سر وعده ای ک دادم پس میدم و حتی زودتر

و انتظار داره م بقیه م اینجوری باشن و کسی بم بدهکار باشه حتی مبلغ کم و سر وقت نده نارحت میشم و بم بر میخوره مگه اینکه بگه ببخشید دستم تنگه و ...و بعدش بده

وگرنه از چشم نیفته و هر جورم شده ازش پس میگیرم ک فکر نکنه زرنگه

من اینطور نیستم. اصلا برای مبالغ کم وقت پس گرفتن تعیین نمی کنم. 

ولی برام مهمه  که یه زمانی پس بدن. اگر کلا به روی مبارک نیارند از چشمم می افتند. باز هم تلاش نمی کنم به زور بگیرم و غیره. ولی رفتارم باهاشون عوض می شه. 

در مورد مبالغ بالا فرق می کنه خوب. زمان می گذاریم. به خصوص با این وضع ایران که ارزش پول هر روز داره می افته. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینطور نیستم. اصلا برای مبالغ کم وقت پس گرفتن تعیین نمی کنم. ولی برام مهمه که یه زمانی پس بدن. ا ...

من اصلا مبلغ برام مهم نیست مهم رفتاره ک اشتباه ب نظرم

رفتارت از چ لحاظ عوض میشه

من اصلا مبلغ برام مهم نیست مهم رفتاره ک اشتباه ب نظرمرفتارت از چ لحاظ عوض میشه

خب معلومه که اشتباهه. ولی اولا آدم ها حق دارند یه ذره اشتباه کنند. دوما یه کم دیر شدن اشتباه بزرگی نیست. 

الان شما به من فحش هم بدی من بر نمی گردم یه فحش بدم که فکر نکنی زرنگی. هیچی رد می شم و می فهمم دیگه باهات هم صحبت نشم. ما که توی جامعه و جمع دوستان داروغه نیستیم. اینکه بیفتیم دنبالش هر طور شده مبلغ کمو بگیریم اغلب به اعصاب خردیش نمی ارزه و چیزی رو هم ثابت نمی کنه. 

رفتارم عوض می شه یعنی پول قرض نمی دم. تعارف نمی زنم. کلا حساب گر تر می شم. و روی قول و قرار فرد در زمینه های دیگه هم حساب نمی کنم. 

خب معلومه که اشتباهه. ولی اولا آدم ها حق دارند یه ذره اشتباه کنند. دوما یه کم دیر شدن اشتباه بزرگی ن ...

ی کم دیر شدن بله مشکلی نیست 

ولی جاری من سه ساله چهارصد بدهکاره

میخوام عید بگم اون چهارصد عیدی بچه هات(البته اگر اون اول ب بچه من عیدی بده)

ک یاد بگیره بدهی و باید داد