2777
2789
عنوان

بیایید ی چیزی راجب پوتیفار بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست

آره من تو رمانش خوندم که به امر خدا پوتیفار هیچ وقت نتونسته با زلیخا رابطه داشته باشه 

چون زلیخا از همون اول قرار بوده زن یوسف بشه 

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا ذلی باش ازدواج کرد

داستان کامل زلیخا کلا یه چیز دیگه بوده انگار البته من تو اینستا دیدم 

این زلیخا وقتی بچه بوده خواب یه پسر خوشگل رو میبینه و توی نوجوانی و جوانی هم این خواب تکرار میشه 

چون دختر پادشاه بوده و خوشگل هم بوده خاستگار خیلی داشته ولی اون منتظر پسر توی خوابش بوده و توی خواب پسره بهش گفته بوده که یکی از بزرگان مصر هست 

زلیخا به باباش میگه و باباش هم این خبر رو پخش میکنه که زلیخا می‌خواد شوهرش از نصر باشه و پوتیفار ازش خاستگاری میکنه و وقتی باهاش ازدواج میکنه متوجه میشه این کسی نبوده که توی خواب دیده و بعد هم ک یوسف به بردگی گرفته میشه میفهمه این همون پسر توی خوابش هست اگه یادتون باشه داخل فیلم وقتی برای اولین بار یوسف رو دید گفت من تورو جایی ندیدم اخه خیلی برام آشنایی و بعد هم ادامه ماجرا 

آره من تو رمانش خوندم که به امر خدا پوتیفار هیچ وقت نتونسته با زلیخا رابطه داشته باشه چون زلیخا از ه ...

نه ربطی ندارع زلیخا با کاینات معبد رابطه داشت 

کاربری دوممه 🙂 و تنت ،وطنم ....🫀