2777
2789
عنوان

خانوما در ماه چه خرجای ثابتی دارین

171 بازدید | 18 پست

؟؟؟؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه های ناهار هر روزم 

وسایل صبونه هفته ای یبار

وسایل بهداشتی ماهیانه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من تازه یک نرم افزار حسابداری نصب کردم واقعا ببینم کجا میره پولام🙆‍♀️ واقعا حس میکنم خرج شخصیم خیلی ...

چیه اسمش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

قبلا لیزر میرفتم الان دیگه خرج ثابتی ندارم معلوم نمیکنه یوقتایی پول ندارم یااگه دارم لباسی بخرم برا ...

چه دستگاهی الان تو شارژی ؟

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

باشگاه کلاس زبان پدیکور پا و لمینت ناخون دست فیشیال صورت قرعه کشی اینا ثابت هر ماه دیگه لیرز که هر 6 ماه یکبار روتین پوستی و لوازم مراقبتی مو و پوست اینام هر چند ماه یکبار خرید لباس که زمان مشخص نداره هر وقت چیزی چشم بگیره میخرم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

باشگاه کلاس زبان پدیکور پا و لمینت ناخون دست فیشیال صورت قرعه کشی اینا ثابت هر ماه دیگه لیرز که هر 6 ...

عزیزم هزینه هات کی پرداخت می کنه