2777
2789
ازش خبر داری؟؟ ببین اگه تو رابطه باشه که سخت میشه ولی من دو ساااال شبانه روز التماس خدا کردم تا برگش ...

آره خبر دارم نیست  تاجایی میدونم 

الهی که برگرده واسه منم  دیگه فراموش کردن و اینا در اختیار من نیست از اختیارم خارجه 

عاشقش شدم   فقط برگشتش حالمو خوب میکنه

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

آره خبر دارم نیست تاجایی میدونم الهی که برگرده واسه منم دیگه فراموش کردن و اینا در اختیار من نیست ...

شمارتو داره؟؟ بنظرت چکت میکنه؟؟ چون این مهمه 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارتو داره؟؟ بنظرت چکت میکنه؟؟ چون این مهمه

آره  بنظر خودم آره  راهو براش یجورایی باز گذاشتم ولی مغروره حس میکنم  من پیامای محبت آمیز میدادم سین میزد جواب نمیداد  بعد یجیزی شد کمک خواستم یعنی از طرف اون یجیزی پسش اومده بود بعد جواب داد  آخرین پیام اون یجیزی گفت که اوکیه منم جواب ندادم از اون روز که حدودا هفته پیشه چیزی نگفتم دیگه  گفتم ارزشمو پایین تر از این نبرم    بعد یه آهنگی گذاشته بود تل انگار به من میزد    چون سبکش رپ و... اینا زیاد متوجه نشدم    بعد برداشتش از بقیه پرسیدم گفتن متوجه نمیشه دیدی

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

آره بنظر خودم آره راهو براش یجورایی باز گذاشتم ولی مغروره حس میکنم من پیامای محبت آمیز میدادم سین ...

من قهر بودم باهاش یه چند روز پیام نمیداد تقریبا سه روز بود پیام نمیداد بعد کلا دیگه نرفتم واتساپ دو روز نرفتم دیدم زنگ زد گفت کجایی چرا نیستی اینو امتحان کن ولی اینجوری که جواب سرد میده نمیدونم واقعا چشه دیگه خودت بهتر میدونی بعد دختر هیجوقت تو رابطه نباید خودمون رو گول بزنیم بگیم مثلا اره الان سرش شلوغه یا مغروره و این حرفا 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤