2777
2789

میخوامش راهی بلدین برا حاجتروایی یا رسیدن به عشق یا برگشت  بگید 😭

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ب منم کمک کنی

من نه فالگیرم نه دع ا نویس 

اما خودم تونستم به عشقم برسم 

چون اعتقاد داشتم به خدا با کمک خدا قرآنش تونستم

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

من نه فالگیرم نه دع ا نویس اما خودم تونستم به عشقم برسم چون اعتقاد داشتم به خدا با کمک خدا قرآنش تون ...

تورو خدا کمکم کن 

باهاش بودی و رفت؟؟ یا هیچوقت نتونستی باهاش باشی

بله باهاش بودم  بنظرم خیلی بدتر از اینه که با طرف نباشی چون کسی نبوده خاطره نداره  البته خب هر دوش دردناکه

من نه فالگیرم نه دع ا نویس اما خودم تونستم به عشقم برسم چون اعتقاد داشتم به خدا با کمک خدا قرآنش تون ...

چجوری بگو منم قسمتم شه ازدواج کنم باهاش از همینجوری باهم بودن بلاتکلیف خسته شدم

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

بله باهاش بودم بنظرم خیلی بدتر از اینه که با طرف نباشی چون کسی نبوده خاطره نداره البته خب هر دوش د ...

ازش خبر داری؟؟ ببین اگه تو رابطه باشه که سخت میشه ولی من دو ساااال شبانه روز التماس خدا کردم تا برگشت قشنگ آب شدم چون عاشقشم سعی میکردم فراموشش کنم ولی نمیشد دیگه منم کارم شده بود نماز و چله و دعا و شب بیداری و گریه تا برگشت 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

اوه اوه چ حال بدی داری، یاد خودم افتادم !! شب تا طلوع خورشید اهنگ گوش میدادم بعدم بلند میشدم میرفتم ...

😭😭😭😭