2777
2789
عنوان

اولویت زندگیتون کی یا چیه⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 35 پست
چرا خود پدرش باهاش تمرین نمیکنه کنه درس را مگه فقط بچه شما هست؟خودش باید کمکت کنه و و اونم در برابر ...

شاید پدرش صبح میره سرکار تا شب وقتی هم میاد نیاز به استراحت داره البته اگه مادر هم شاغل باشه بیرون واقعا باید تقسیم وظایف خونه کنن ولی وقتی یه نفر فقط نون آور باشه نمیتونه به کارهای دیکه برسه چون بیرون کار کردن خیلی انرژی میخاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور یه کلمه گفته بزارم مسئولیت پذیر بشه توام از سرت وا کردی راحت کردی خودتو

چکار کنم مثلا؟

کارهایی که مربوط به منه را براش انجام میدم ولی نمی تونم بجاش مشق بنویسم که

معلومه یه بچه بی مسئولیت هستی که اینو میگی

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

فکر میکنه اینکه میبرتش کلاس ورزش دیگه پدری را در حقش تمام کرده. درصورتی بهش میگم این کلاس خیلی وقتش ...

اتفاقا خوبه برای پسر بچه فعالیت ورزشی داشته باشه

ولی باید دید مشکلش چیه تو درسش، شاید کمبود توجه و تمرکز داره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
فکر میکنه اینکه میبرتش کلاس ورزش دیگه پدری را در حقش تمام کرده. درصورتی بهش میگم این کلاس خیلی وقتش ...

ورزش ،  مُهمه زندگیه .....

فکر میکنم مشکل اصلی شما اینه که همسرتون دوست ندارید 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

شاید پدرش صبح میره سرکار تا شب وقتی هم میاد نیاز به استراحت داره البته اگه مادر هم شاغل باشه بیرون و ...

می دونم ولی خوب برای یه خانم هم واقعی سخته هم درسخواندن هم رسیدگی به کارخانه هم بچه اگه فقط یکم همکاری کنه هم خیلی خوبه

چکار کنم مثلا؟کارهایی که مربوط به منه را براش انجام میدم ولی نمی تونم بجاش مشق بنویسم کهمعلومه یه بچ ...

من بچه نیستم عزیزم شما هم بهتره یکم مسئولیت و احساس در مقابل بچه داشته باشی

اتفاقا خوبه برای پسر بچه فعالیت ورزشی داشته باشهولی باید دید مشکلش چیه تو درسش، شاید کمبود توجه و تم ...

نه هیچ اختلالی نداره

همش میگه حال ندارم ولی اگه ولش کنم تا صبح میره بیرون بازی میکنه یا تلویزیون میبینه

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

می دونم ولی خوب برای یه خانم هم واقعی سخته هم درسخواندن هم رسیدگی به کارخانه هم بچه اگه فقط یکم همکا ...

باید شرایط زو بسنجن من خودم بیرون کار میکنم میدونم چقدر سخته انرژی میگیره آدم میرسه خونه خسته ست 

اونا هم گناه دارن خب میرن سرکار واسه آرامش خانواده

نه هیچ اختلالی ندارههمش میگه حال ندارم ولی اگه ولش کنم تا صبح میره بیرون بازی میکنه یا تلویزیون میبی ...

خب طبیعیه! تی وی رو محدود کن

بازی هم بعنوان جایزه بعد از انجام تکالیفش بذار

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.