2777
2789

بله تو آشنا ها بوده، ظاهرا که خوشبختن

البته عروس از شهرهای شمال هست، فکر کنم شمالی ها خیلی خوبن.

غیر از مجازی چند تا دیگه عروس شمالی تو فامیل داریم که واقعا کدبانو هستن و دوری از خانواده را خوب تحمل می کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی فامیل همسرم دختر ه بایه پسر خارجی مجاز ی دوست میشه الان ازدواج کردن هشت ساله و یه بچه هم دارن مادرش همیشه میگه هم دامادم خیلی خوبه هم خانوادش خیلی راضین دیگه تا شانس چجوری باشه

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

حتما دیگه اعتمادتون از دست دادین و فک میکنین همه بدن🙂

نه فکر نمیکنم همه بدن ادم و مرد خوب خیلی تو زندگیم امده الانم هست بینهایت خوب وفادار دست به خرج 

ولی کلا ازدواج گذاشتم کنار خودم برای خودم و خودم با خودم 

تحمل ادمی ک ۲۴ کنارم باشه رو ندارم دیگه

دوست خواهرم مجازی اشنا شد اول دختره با پسره با ازدواج کرد بعدش خواهراون دختره با اون یکی برادره ازدواج میکنه 

دوست خواهرم یه دروغ شاخدار به پسره داد 

گفت نامزد بودم طلاق گرفتم دختر هستم درصورتی که ازدواج کامل کرده بود مثل اینکه باردارم شد سقط شد این پسره هم بی خبر بود توی تحقیقات هم نفهمید

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
چجوری اعتماد کردین ب همسرتون؟اخه میدونین مجازی ! پسرا رو ک میشناسین چجورین

خب گفتم که.دو سال و نیم وقت گذاشتم .دیدم واقعا آدم خوبیه.هدفش ازدواجه اهل لاشی بازی نیست .ناموس سرش میشه و خیلی چیزای دیگه

عه الان خوبن؟

تا اونجا که میدونم خوب بودن دو تا خواهر هم جاری شدن بچه دار هم شده 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش