2777
2789
ببین چجور بگم زیر نوک بینیم گردیه نوک بینیم خیلی گرده

خود دکترت نمیگه دلیلش چیه؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

ماشالله خخخخ ولی عباسی هم در حد عزیزیه کاراش

عباسی واقعا کاراش حرف نداره

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزی شکایت زیاد داشت از قدیم برو پیش فصیحی حداقل ی مشاوره بگیر من دیدم اصلا خیلی ها رو عمل نمیکنه م ...

فصیحی پیام دادم به ادمینش گفت ترمیمی کسی دیگه رو قبول نمیکنه 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
یکم دیگه صبر کن بشه دو سال شاید فرم گرفت بینیت گوشتی بود ؟

فرم بینی عمل شده سال به سال بدتر که بشه بهتر نمیشه .

این دکتر ها ملت رو با ابن حرفها میزارن سرکار 

که تو کلا قضیه رو فراموش کنی😅

فرم بینی عمل شده سال به سال بدتر که بشه بهتر نمیشه .این دکتر ها ملت رو با ابن حرفها میزارن سرکار که ...

نه عزیز من میگم که خودم دیدم بعد گذشت چند سال بینی جا افتاده تر و بهتر شده بود

فرم بینی عمل شده سال به سال بدتر که بشه بهتر نمیشه .این دکتر ها ملت رو با ابن حرفها میزارن سرکار که ...

دکتر من گفت تا  ۱۸ ماه  فرم مشخصه بعداون ترمیم بخواد انجام میشه

میگن طبیعیه اونم

کرمانشاه همه طبیعین😂 هممونو یک شکل کردن

خود دکترت نمیگه دلیلش چیه؟

نزدیک یکساله که رفتم ولی گفت گوشتیه پوستت ضخیمه نمیشه 

ولی یه سری گفت اگه بخوای زیر نوک رو صاف کنی باید غضروف بزنم برات و گفت ببرم بالا چین میخوره بینی 

اخه من چیزی نگفتم که سربالا بشه لال شدم گفتم فقط قوز بره و..ولی اگه اشرار میکردم مسلما یکم بالاتر می ...

کریمی و خسروی فکر کنم سر بالا عمل میکنن 

دختر نمیترسی این مدل بینی ها از مد بیفتن .

ببین بینی بهنوش بختیاری چقدر بد شده

نزدیک یکساله که رفتم ولی گفت گوشتیه پوستت ضخیمه نمیشه ولی یه سری گفت اگه بخوای زیر نوک رو صاف کنی با ...

خب وقتی خودش میگه مشکل پیش میاد ترمیم نکن

کریمی و خسروی فکر کنم سر بالا عمل میکنن دختر نمیترسی این مدل بینی ها از مد بیفتن .ببین بینی بهنوش بخ ...

ببین عزیزم چطور بگم مثلا بینی من مستقیم و نوکش گرده این نیس بگم یکم سربالاس میخام بیشتر بشه اصلا نوکش بالا نیس

نه عزیز من میگم که خودم دیدم بعد گذشت چند سال بینی جا افتاده تر و بهتر شده بود

اصلا اینطوری نمیشه 

به جون خودم بهتر نمیشه 

اگه منظورت چشمای خودمونه که به این فرم بینی عادت میکنن بله 

اصلا اینطوری نمیشه به جون خودم بهتر نمیشه اگه منظورت چشمای خودمونه که به این فرم بینی عادت میکنن بله

نه منکه تایم زیادی نیست عمل کردم خودم ولی آشنام چند سال گذشته بینیش واقعا قشنگ شده