2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

وقتی سرکار هستم کاری پیش بیاد زنگ میزنن 

گاهی نزدیک محل کارم باشن ناهار میریم بیرون ماهی یکی دوبار 

عصر هم که میان دنبالم زنگ میزنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

براب احوال پرسی و شنیدن صدا 

میگه دلم بر صدات تنگ شده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من همینطوری زنگ وپیام دارهبیشتر بخاطر حس ناامنی درون خودشهمیخواد چک کنه کجام وچیکار میکنم وتلفنم مشغ ...

مثلاً اگه تلفنتون مشغول باشه چیکار می‌کنه 

یه سوال خیلی غیرتی هست؟

و عالی روزی چند بار

تعداد مشخص نداره شاید دوبار شاید سه بار

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
برا چی بزنگه

شوهر من زنگ میزنه میپرسه نهار خوردم بعد عصر زنگ میزنه ببینه حالم خوبه حوصلم سر نرفته باشه غروبم زنگ میزنه بپرسه چیا لازم دارم بخره در کمترین حالت سه بار زنگ میزنه

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

مثلاً اگه تلفنتون مشغول باشه چیکار می‌کنه یه سوال خیلی غیرتی هست؟

اسمش که غیرت نیست

شکاکه وحشتناک

تلفنم مشغول باشه خونه رو میگیره

نشد پسرمو میگیره

حتی میفهمه مثلا دارم با مادش یا مادرم صحبت میکنم که مشغوله

بااااازهم ادا واصول ودادو بیداد داره

قبلا ناراحت میشدم

الان با یه برو بابا بیخیالش میشم

هرچقدر میخواد غر بزنه