2777
2789
عنوان

شده تا حالا ببینید که در یک خانواده

159 بازدید | 17 پست

فرزندان اختلاف عقاید با پدر و مادرشون داشته باشن؟

منتظورم اختلاف عقایدشدید هست که اصلا راهشو از پدر و مادرش جدا کنه

من خودم یک مورد خیلی عجیب دیدم👀

یه اقای حدودا ۵۵ ساله 

همکارم بود 

به شدت هیز و بد چشم

طوریکه ما خانم هاتو محیط کار لباس های خیلی پوشیده میپوشیدیم

حتی اون همکارم که اصلا به حجاب اعتقاد نداشت جلوی این حجاب داشت

ولی پسرش زمین تا اسمون فرق میکرد 

چند دفعه اومد محل کار پدرش

خیلی محجوب بود 

طلبه شده بود 

تو همون چند دفعه که دیدیم هممون متوجه شدیم که چقدر با پدرش فرق میکنه...

خوشبختانه بعد از مدتی آقای بد نظر از این جا رفت

هیچ وقت نفهمیدم که چرا اینطور میشه

مگه این بچه ها تو همون خانواده ها بزرگ نمیشن؟!

مگه تربیت شون با هم یکی نیست؟

پس چرا اینقدر از نظر عقیدتی فرق دارن؟

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا قبول ندارم همه افراد ی خونواده شبیه هم هستن قطعا میتونن شبیه هم نباشن

چرا؟

بالاخره شیوه مدیریت و تربیت برای همه اعضا خانواده یکیه

چطور از پدریکه هیچ اعتقادی نداره یک پسر طلبه در اومده؟

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

اون راه پدرشو دیده نتجیشو تصمیم گرفته مث اون نباشه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه ها نسبت به پدر و مادر دو حالت دارن یا دوستشون دارن که شبیهشون میشن یا بدشون میاد و سعی میکنن مثل اونا نباشن و برعکس میشن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

کم دیدم کسی اعتقاداتش با خانوادش یکی باشه 

نمونش خودم‌و همسرم که زمین تا اسمون با خانواده هامون فرق داریم خانواده جفتمون مذهبیه 

البته این چیزی که شما کفتید تفاوت عقیده نبود اون اقا ذاتش مشکل داشته

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چرا؟بالاخره شیوه مدیریت و تربیت برای همه اعضا خانواده یکیهچطور از پدریکه هیچ اعتقادی نداره یک پسر طل ...

چون اون پسر طرز فکر مستقل خودشو داشته مستقل فکر کرده و تصمیم گرفته

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

کم دیدم کسی اعتقاداتش با خانوادش یکی باشه نمونش خودم‌و همسرم که زمین تا اسمون با خانواده هامون فرق د ...

حالا یا عقیده یا ذات 

این بچه زیر نظر همون پدربزرگ شده

نه؟

نمیتونم درک کنم چرا اینقدر تفاوته بینشون

آره دیدم . چند نمونش رو الان ذکر می کنم دلیلش هم اینه که ۵۰ درصد تاثیر محیط اطرافه و ۵۰ درصد از اخلاق خونواده رو ارث می بره .

یک دختر خانمی که خوانوادش اصلا محجبه یا معتقد نبودن ولی با یک رو حانی ازدواج کرد و خونوادش اصلا موافق نبودن . 

دو یک روحانی که اسمش هانی بود و خونوادش به عقایدش احترام گذاشتن بعد هم اسمش رو به محد تغییر داد 

سه روحانی که خانمش حجابش کامل نبود و چهار یک روحانی که خواستگاری دختر خانمی رفته بود اصلا از لحاظ عقیدتی بهم نمی خوردن حتی خانم بد حجاب هم بود و جواب رد دادن بهشون و همچنان مصمم بود 💔و یک روحانی که پدرش آدم مینه ای بود ولی پسرش فوق مذهبی شده بود و چندتا خونواده دیگه هم میشناسم که همینجوری بوددن . یک خونواده دیگه پدر جانباز مادر دبیر قرآن دختر اولشون محجبه دختر دومشون کم حجاب دختر سومشون بی حجاب و به هیچ کدومشون سخت نگرفتن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

حالا یا عقیده یا ذات این بچه زیر نظر همون پدربزرگ شدهنه؟نمیتونم درک کنم چرا اینقدر تفاوته بینشون

خیلی طبیعیه 

پدر منم سالهاست نمازش ترک نشده 

به حجاب معتقده 

روزه میگیره 

همیناروهم سالها من دیدم 

اما من جداگانه فمر کردم و تصمیم گرفتم 

هیچکدوم اینارو ندارم 

بچه ها که قرار نیست طرز فکر خانواده رو کپی کنن

اصلا قبول ندارم همه افراد ی خونواده شبیه هم هستن قطعا میتونن شبیه هم نباشن

صدر درصد حتی دوقلو های همسان و نا همسان هم نمیتونن کاملا شبیه هم باشن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

حضرت نوح وپسرش حضرت یعقوب وپسرانش معاویه ویکی ازپسرانش

پسر حضرت نوح چون مادرش بد بود اون هم بد بود 

و پسران حضرت یعقوب از چند مادر بودند