2777
2789
عنوان

نذر نمک (نتیجه گرفتین)

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 61 پست
چقدر عالی نمک مهریه حضرت زهرا هستش و بسیار حرمت داره.انشالله که حاجت روا باشی .التماس دعا

فداتشم خواهری💕

چشم براتون دعا میکنم 

شماهم دعا کن همه چی درست بشع

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دل مهربونتون آرامش بده چشم حتما💕

ممنونم❣️

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

یعنی اینطوری باید نذر کنم؟

نذر تنو حضرت زهرا رو سرچ کنید من اتجام ندادم 

این برگه رو به همراا نمک تکنفره به مامانم داده بودن تووگلزار شهدا گذاشت رو اپن ازش عکس گرفتم 

بعد اسم شهیدو سرچ کردم گویا زیاد حاجت میده ( اگر خدا صلاح بدونه

شاید اتفاقی نباشه من امشب این تاپیکو دیدم. فردا باید برم دیوان شکایت دارم. خدایالطفا بهم یه نگاه بند ...

امیدوارم هرچی که میخوای همون بشه❣️

برات دعا میکنم 

یه تسبیح هم صلوات میگم

نذر تنو حضرت زهرا رو سرچ کنید من اتجام ندادم این برگه رو به همراا نمک تکنفره به مامانم داده بودن توو ...

ممنونم ازت واقعا💕🥰

عزیز مامانم میگن ۱۴ بسته راضید نذر کنم؟

اوکی گلم فقد به اینت نذر کنه شوهرم  دیگه به حرفای مادرش و خانوادش گوش نکنه  و عاشق من و دخترم بشه برامون خونه مستقل مهیا کنه این چن سال تو یکی از اتاق های مادرش زندگی میکنیم 

بعد  میخای الان هزینه شو بفرسم؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ممنونم ازت واقعا💕🥰

خواهش میکنم موقق باشی 

اینم روش خوبیه وضو بگیر سوره ی یس رو باز کن دور مبین ها خط بکش 

سوره ی یس رو بخون و به هر مبین که رسیدی حاجتت رو بگو ( اگه صلاح باشه موثر واقع میشه

خواهش میکنم موقق باشی اینم روش خوبیه وضو بگیر سوره ی یس رو باز کن دور مبین ها خط بکش سوره ی یس رو بخ ...

میخوام رابطه خدمو شوهرم دوباره مثل قبل بشع

خیلی ممنونم عزیزم منم واسه خواسته دلت حمد می خونم ان شالله همونی بشه ک می خوای وبصلاحته🥰❤

دورت بگردم خوش قلب💕

اوکی گلم فقد به اینت نذر کنه شوهرم دیگه به حرفای مادرش و خانوادش گوش نکنه و عاشق من و دخترم بشه بر ...

عزیز از مامانم پرسیدن اینطوری گفتن:

من اول نذر میکنم که خدایا فلان چیز درست بشه ۱۴ تا نمک پخش میکنم؛براتون نذر کردن شرایط تون بهتر شد اطلاع بدین پخش کنیم براتون

یا براتون نیت می کنیم مشکلتون حل شد خودتونم میتونید پخش کنید♥️

برای شوهرتونم مامانم میگن دعای محبت هست به قندون میخونن فوت میکنن تاثییر میزاره،محبت تون زیاد میشه

کاربری دست چندنفره✌🏻