2777
2789

ببخشین خانمهای عزیز. من در روز ۱۴و ۱۵ دوتو خط روشن در کیت تخمک گذاری دیدم شب ۱۶ ام رابطه داشتم متاسفانه هیچ تاثیری نداشت که باردار بشم چطوری باید در روز تخمک گذاری رابطه داشته باشم تا باردار بشم  

روزی که کیتت مثبت شد شب رابطه داشته باش درسته که زمان دقیق تخمک گذاری مشخص نیست و احتمالا بین ۲۴ساعت،تا۳۶ساعت بعد مثبت شدن کیت تخمک گذاری اتفاق میفته ولی خب اسپرم هم سه تا پنج روز می‌تونه تو بدن زن زنده بمونه و بارداری اتفاق بیفته 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی که کیتت مثبت شد شب رابطه داشته باش درسته که زمان دقیق تخمک گذاری مشخص نیست و احتمالا بین ۲۴ساعت ...

اخه عزیزم نمیدونم اونقدحرصم میگیره اخه میدونم این اسپرم باید ۳ روز حداقل بمونه چرا با تخمک درگیر نمیشه ای خدا عجب گیری کردم 😩😩😩پس کجاها میچرخه عجب اسپرم گیجی یا تخمک من گیجه 😅به شوهرم وقتی میگم خندم میگیره اسپرم گیج 

اخه عزیزم نمیدونم اونقدحرصم میگیره اخه میدونم این اسپرم باید ۳ روز حداقل بمونه چرا با تخمک درگیر نمی ...

بخدا این دغدغه ذهنی منه چند ماهه بز حاضر دزد حاضر این تخمک و اسپرم چرا همو پیدا نمی کنن تو یه جا به این کوچیکی 

اخه عزیزم نمیدونم اونقدحرصم میگیره اخه میدونم این اسپرم باید ۳ روز حداقل بمونه چرا با تخمک درگیر نمی ...

آخه شما هم استرس داری برای همونه بیخیال باش انشالله که نتیجه میگیری

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

آخه شما هم استرس داری برای همونه بیخیال باش انشالله که نتیجه میگیری

دقیقا من کلا اینجوری ام سندرم بی قراری دارم انگار دائم تو استرس و هیجان هستم آرامش ندارم از بچگی شلوغ بودم الانشم ی جوری بی قراری دارم 😅