2777
2789
عنوان

واکسن آنفولانزا 😬

132 بازدید | 21 پست

تجربه تون چی بوده ازش؟ 

چه مراقبتی کردین قبل و بعدش

و مسکن چی خوردین و چقدر؟ 

لطفا جواب بدین 

دکتر به خواهرم گفته باید بزنه چون بیماری خود ایمنی داره

کاربری دست 2 نفره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلندی بزنه مراقبتی خاصی نداره فقط یه هفته بعدش مریض نشه ک اثر واکسن نره همین

شاید کمی آبریزش پیدا کنه شاید کمی سرفه ک نیازی به دارو نیست دو سه روزه خودش خوب میشه

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

واااای اسی تو رو خدا اگر بیماری خود ایمنی داره در مورد واکسن زدن بیشتر تحقیق کنید 

بیماری خودایمنی ریشه ژنتیکی داره توو فامیل ما و متاسفانه زیاد دیدم بعد واکسن حالشون بد شده 

تو ور خدا بیشتر تحقیق کن 

نمیزنم چون اون سالی که زدم خیلی بیشتر سرما خوردم 

درحالیکه سالهای قبل سرما نمیخوردم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من هر سال میزنم و مسکن هم نمی‌خورم . یه واکسن ساده است و برای منم خوب بوده چون وقتی همه سرما مبخورن ...

عزیزم از داروخانه میگیری یا باید پزشک بنویسه؟! 

من بدنم خیلی ضعیفه و مدام مریض میشم توو فکر این بودم برم بزنم که آنفولانزا گرفتم، اما میخوام خوب شدم حتما بزنم 

چون توو کل پاییز و زمستون مریض م

واااای اسی تو رو خدا اگر بیماری خود ایمنی داره در مورد واکسن زدن بیشتر تحقیق کنید بیماری خودایمنی ری ...

چه ربطی داره به اینکه اکثرا ارثیه؟ ام اس خیلی به ارثی بودن ربط نداره سلیاک خیلی ربط نداره کلا همه چی به ارث هست ولی بیماری خودایمنی زیاد ربطی نداره مثلا کم خونی شدید آره میتونه خیلی به ارث ربط داشته باشه بعدشم اینا واکسن سادس خیلی چیزی نیست