2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا‌وه اوه عجب ادم نامردی چشاش مگه همراش نبود سنتی سه قرن پیش نیست که عروس دوماد شب اول همو ببینن

🤣🤣🤣 آره سنتی سنتی هم نبود یکماه بود حرف میزدیم منظورم این بود معرف داشتم ، خودم پیداش نکرده بودم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اعتقادم بخدا هم کم شده هر دعایی کردم نداد بهم

آخ همین دیگه استارت بدبختی از کم شدن اعتقاده 

ولی خدا میخاد که برگردی سمتش مطمئن باش واسه همین یکم سختی میده بهت که یادش بیفتی 

ولی اگه کامل فراموش کردی ممکنه ناامید بشه ازت 

شاید هم اون موقع بتونی ازدواج کنی 

ولی چیزی میشه که هیچ موقع راضی نیستی ازش 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

سنم کمم نیست چون که تاحالا خواستگارم نداشتم یه جورایی دیگه امید ندارم

خاستگار زیاد داشتن که شرط نیست دختر خوب . میبینی ی نفر 100تا خاستگار داره یه ادم نمی ارزن. ولی ممکنه خانمی فقط  ی خاستگار داشته باشه موقعیت عالی براش پیش بیاد. ان شالله یه بخت خوب نصیبت میشه. فقط عجله نکن بوقتش میاد ضمنا ۲۶اصلا زیاد نیست

🤣🤣🤣 آره سنتی سنتی هم نبود یکماه بود حرف میزدیم منظورم این بود معرف داشتم ، خودم پیداش نکرده بودم

خب دیگه پس چرا دوس نداشته کور بوده ؟؟؟ 

وای زر مفت کاش سکوت میکردی خودش پشیمون میشد

آخ همین دیگه استارت بدبختی از کم شدن اعتقاده ولی خدا میخاد که برگردی سمتش مطمئن باش واسه همین یکم سخ ...

هیچ وقت فراموش نکردم حتی بدترین اتفاقا ام افتاده باز تو ذهنم بوده خدا 

چجوری این همه خنده کذاشتی خیلی ناراحت کنندس چیزا که گفتی

دیگه تسلیم شدم سعی کردم قبول کنم شانسمو به خودم اومدم ینی راستش دیوونه شدم😁

خب پس مطمعن باش مامانت انقدر نمیتونه روت نفوذ داشته باشه

خدابیامرز بابام نرم تر بود پشتم بود، مامانم سخت گیره اتفاقا

خاستگار زیاد داشتن که شرط نیست دختر خوب . میبینی ی نفر 100تا خاستگار داره یه ادم نمی ارزن. ولی ممکنه ...

برام دعا کن 

تایپیک قبلیمو ببین یکی بهم گفت دیگه تا الان موندی کسی نمیگیرتت