2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من بعد سرکار درگیر بچه بودم

بخدا نمی دونی چقدر سخته 

کاش من هم مثل شما بعد از کار فقط برای خودم زندگی می کردم.

بخدا زندگی زناشویی همش بغل بوس و محبت نیست آنقدر درگیری و اعصاب خوردی داره که اصلا نمیارزه 

البته من مجرد بودم تو این سن مستقل زندگی می کردم 

خونه و ماشین و همه چی هم دارم 

همین امروز همکارم که مجرد بهم گفت بیا پنجشنبه بریم جاده چالوس و من میدونی چند وقت تفریحی نداشتم با اینکه پول هم دارم ولی همسرم اهل تفریح نیست بعد هم آنقدر کار خونه زیاد که تمام آخر هفته درگیر خونه و زندگی هستم 

گفتم نه عزیزم بیام جاده چالوس شوهر و بچه ام رو چیکار کنم 

عزیزم خدارو شکر کن زندگی تو ارزو منه

ببین من چهل سالمه 

واقعا تو بیست و شش سالگی از ازدواج و بچه دار شدن تا امید شدی واقعا خدا بهت شوهر بده 

اون وقت تو چهل سالگی بیا تاپیک بزن ببینم چقدر خوش حال و خوشبخت هستی 

امیدوارم خوشبخت بشی ولی زندگی با اون فانتزی هایی که شما دخترهای کم سن تو دهنتون ساختید زمین تا آسمون فرق داره 

بعد هم من سی سالگی مادر شدم 

والا به نظرم خیلی زود بود نمی دونم چرا الان تو بیست و شش سالگی آرزوی مادر شدن داری 

بخدا سنت رو دیدم خنده ام گرفت هم به خاطر اینکه میگی خوش به حال اونایی که شوهر دارند هم اینکه میگی دیگه امیدی ندارم