2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  بار سوم قبول شدم

همسرم بار پنجم  البته قبلش کلا ماشین نداشتند و بلد نبوده

پسرم  اولین بار   البته  یه سال قبلش  ماشین زیر پاش بود

هر کی هم می پرسه  راستش رو میگم 😁

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

کلا نگو ، لزومی نداره بگی 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

غیرقابل باوره بگی بار اول تنها کسی که دیدم بار اول قبول شد همسرمه

کجاش غیرقابل باوره من خواهرام و داداشم بار اول قبول شدن

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

یه بار که رفتم یه خانمی بار اول ویه آقایی هم باراول قبولش کردن یعنی میگی نگم باراول قبول شدم چون پار ...

اگه پرسیدند بگو دفعه اول قبول نشدم دفعه بعدش قبول شدم 

(البته دیگه نگفتی دفعه چندم بعدش قبول شدی دروغ هم نگفتی)

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

وقتی گواهینامه ت بگیری مهم نیست چند بار بوده ؟

من بار دوم آیین نامه ، و شهری بار دوم قبول شدم .

الان میترسم رانندگی کنم ۵ ساله گواهی نامه دارم ،بیشتر ترسم اینکه کندم تو دنده عوض کردن میترسم بزنم به یکی یا مثلا تو کوچه نتونم پارک کنم مسخره م کنن 🤕🤕

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اگه پرسیدند بگو دفعه اول قبول نشدم دفعه بعدش قبول شدم (البته دیگه نگفتی دفعه چندم بعدش قبول شدی دروغ ...

نه دلم میخواد بگم باراول چون آیین نامه هم باراول قبول شدم بدون غلط

یه بار که رفتم یه خانمی بار اول ویه آقایی هم باراول قبولش کردن یعنی میگی نگم باراول قبول شدم چون پار ...

من نمیدونم چرا اینا میگن بار اول هیشکی قبول نمیشه چون دور وریای من اکثرا بار اول قبول شدن یکیشونم دوستم بود که بار دوم قبول شد بجز داییم که هزار بار رد شد 😂