2777
2789
عنوان

تصادف کردم و گواهینامه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 66 پست
این اتفاق شهریور افتادبرای تاکسی پرایدتازه فقط یه ذره جمع شده بود و صندوق عقب بسته نمیشدشیشه ها سالم ...

جمع نشد با دنده یک بودم حتی شیشه اینه اش هم اسیب ندیدن فقط شکست برگشت و پایین صندوق عقب افتاد

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يكي ازپشت زد به ماشينم اومدم بزنم كنار دور ميدون بود ماشينيه رفت چراغ عقب شكست و تو رفتگي كنار چ ...

چراغ و صندوق اسیب ندید مثل روز اولش بود فقط پایین صندوق عقب افتاد اینه شکست

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

آها شما با دوچرخه زدی به اون😐

نه اون با سرعت زد به من 

توی کوچه مسکونی بودم که داخلش مدرسه و مهدکودک بود با سرعت زد بهم فک و دندونم ۲ تاش شکست و لب و چونم پاره شد ۱ لیتر خون ازم رفت 

بعد بت دروغ و پارتی بازی منو محکوم کردن به پرداخت خسارتش

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

خدا رو شکر کنید که خسارت جانی نداشتید

انقدر نبود که خسارت جانی پیش بیاد

منظورت از آینه شیشه عقبه😐😐😐

نه اینه بغل

آینه 300 400 تومنهاگه منظورش شیشه عقب باشه آره اون گرون تره

اینه بغل

فکر کنم ۱۰ تومنی باید بدی

بیچاره شدم چطور برگردونم

چراغ و صندوق اسیب ندید مثل روز اولش بود فقط پایین صندوق عقب افتاد اینه شکست

ان شاالله كه خرجش زياد نميشه كاريه كه شده غصه اش را نخور

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر