2777
2789
عنوان

تصادف کردم و گواهینامه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 66 پست
نگران نباش ۳ ۴ تومن میشه تهش

خب شکر خدا ولی چطور این همه پول پس بدم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی زورت کرده سوار بشی خودش هم باید پولش و بده

خب اره بابام میده ولی من باید پولش پس بدم وگرنه عذاب وجدان می کشتم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

من‌تصادف کردم ماشین زد تو در سمت من. بردم صافکاری ۴۰ تومن گرفت 😭

چه خبره مگه 😭💔

خب اره بابام میده ولی من باید پولش پس بدم وگرنه عذاب وجدان می کشتم

عذاب وجدان و برای موقعی بکش که بدون گواهی نامه میشینی پشت فرمون و ممکن ی بچه رو زیر بگیری نه برای پولی که قرار برای تصادف بدی

عذاب وجدان و برای موقعی بکش که بدون گواهی نامه میشینی پشت فرمون و ممکن ی بچه رو زیر بگیری نه برای پو ...

عزیزم تو اون شرایط خیلی ها ممکنه تصادف کنن چون هر دوشون خلاف و وسط خیابون نگه داشتن موتوری کشید کنار اینم جا به جا شد اما جاده باریک بود چون ترافیک بود نمی تونستم بکشم اون ور می خورد به ماشینی که از رو به رو میاد تقصیر خودشون بود کی خلاف وسط خیابون پارک می کنه ولی چون گواهینامه نداشتم بابام همه چی گردن گرفت از اینا بگذریم کی گفته کسی که گواهینامه داره نمی تونه بزنه به کسی اینطور که نباید کلا برونم و دراخر میگم زور میکنن وگرنه من خودم دوس ندارم تو اون وضع رانندگی کنم چون یه ادم مسلط میخواد که بتونه از ترافیک خارج شه