2777
2789
عنوان

بابام برای داداشم گوشی خریده 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر دردناکه...و چقدر روش تربیت والدینت افتضاحهروی تو انقدر حساس بودن انا داداشت رو انقدر آزاد گ ...

آره منو اجباری چادری کردن  الان داداشم میگه من زن بیحجاب میگیرم 

🌱🕊

🫠🫠میفهمم چی میگی عزیزم 🫠🥲💔بیشترین مشکل ما و خیلی از شکست هامون تهش برمیگرده ب این تبعیض ک از کوچیک ترین نهاد و مهم ترین نهاد زندگیمون خانواده شروع میشه 🥲💔

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

اعصاب خودت رو خرد نکن،تا بوده همین بوده،خواهر من درس نخوند خورد و خوابید شوهر کرد،بابام کل جهازش رو با سیسمونی درجه ۱ بهش داد،اونوقت منکه درس خوندم سر کار رفتم گفت خودت پول داری همه خرج هات با خودت

بازم دستشون رو میبوسم مطمئن باش تویی که سرت تو درس هست موفق تر از داداشت میشی که از کلاس ۸ ام دنبال اینستا و دوس دختره

اون موقع رو ولش کن الان و باید مقایسه کنی الان چی الان شرایطت همون ؟؟؟ باز محدودی ؟؟ و موبایلت داغون ...

گوشیم همون دست دو برای ۵ سال پیشه 

ولی دوسش دارم راضی ام 

ولی باز بابام منو خیلی محدود میکنه

🌱🕊

انقدر بدم میاد ازاونایی که مثلا میان زرنگ بازی دربیان

قضاوت نکن زرنگ بازی چیه ؟

من خب داداشم هفته پیش میخواست گوشی بخره داخل دیجی کالا اینا اکثر گوشی ها ۲۰ ۲۵ تومنی بود بخاطر همین گفتم

بعدشم میخواستم بهش بگم یعنی ناراحت نباشه چون بهترشو میخره