2777
2789
اصلا اصلااا سمت سیب ترش نرو یعنی این هفته منو جون ب لبم کردنمن پارسال با ویتاکنکور خوندم ی ماه باز خ ...

واییی یعنی خوب نیس واقعاا؟؟

من داخل کانال تلگرام شون بودم خیلی خوب جلوه میدادن ولی مشاوره نگرفتم

قصد داشتم بگیرم برای ماه دیگه

چجوری هس مشاوره شون ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی یعنی خوب نیس واقعاا؟؟من داخل کانال تلگرام شون بودم خیلی خوب جلوه میدادن ولی مشاوره نگرفتمقصد د ...

افتضاااااااااااح

ببین من اون موقعی ک گفتن رزرو برا اینده‌س ثبتنام کردم . ده روزه صبر کردم گفتم ارزش داره قبولیشون زیاده فلان . حالا پنجشنبه بهم هبر دادن ی مشاور ارشد ظرفیتش باز شده . گفتم ایول

این خانم روز اول من صبح ستعت هفت بهش پیام دادم شب ساعت 11 بعد اینک از پشتیبان پرسو جو کردم جوابمو دادن . گف فردا بهت زنگ میزنم هی نشستک ک زنگ بزنه . اخرش شب 11.5 پیام داده چرا دسترس نیسنی 😐

حالا بهشون میگم پولمو برگردونین میگ باید مشاورت عوض کتی اگ مشکل از سمت مشاورت کامل بهت برمیکردنیم . در غیر این صورت از مبلغ کل کسر میشه

حالا این هیچچچ . کلی کامنت فیک پیدا کردم از تعریفو تمجید کشاورا 😐 خواستی ایدیتو بده بهت بفرستم ببین چقد دروغگوئت

افتضاااااااااااحببین من اون موقعی ک گفتن رزرو برا اینده‌س ثبتنام کردم . ده روزه صبر کردم گفتم ارزش د ...

واییی خاک بر سرشون،پس این قبولی هاشون از کجا میاد؟

انگار کل قبولی های کنکور سیب ترش بودن بس که قبولی داشته،منم که تازه دهمی ام کلا تازه وارد جو کنکور و اینا شدم فکر میکردم اینا خیلی خوبن که اینقدر قبولی دارن...

واییی خاک بر سرشون،پس این قبولی هاشون از کجا میاد؟انگار کل قبولی های کنکور سیب ترش بودن بس که قبولی ...

والا نمیدونم از شانسم گیر این مشاور افتادم

اومده توی ی پیام بهم گفته تابع بخون شیمی دو بخون زبان یازدهم بخون 😐 ب خودش زحمت ی پی دی افی چیزی اماده کنه

دقیقا منم اونارو دیدم وسوسه شدم برم حیف وقتم 

واقعا حیف وقتم