2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این گفته ی برادرم درسته؟

ادعای مطرح‌شده مبنی بر اینکه همسرتان می‌تواند با صدور یک چک با مبلغ بالا از دسته‌چک شما، موجب از بین رفتن حق مهریه و نفقه شما شود، از نظر قانونی صحیح نیست.

مطابق قانون مدنی:

مهریه حق مستقل زن است و هیچ بدهی یا تعهد مالی دیگری نمی‌تواند این حق را از بین ببرد یا آن را محدود کند.

نفقه نیز یک حق قانونی و الزامی برای زن است و بدهی‌های احتمالی همسر یا چک‌هایی که صادر شده‌اند، تاثیری در سقوط نفقه ندارند.

بنابراین، حتی اگر چکی با مبلغ بالا از حساب شما صادر و برگشت بخورد، این موضوع موجب از بین رفتن حق مهریه یا نفقه شما نخواهد شد.

استندبایِ حاجی🙌🏼

وااای..پس درسته؟؟خاک برسرم ..😪🥺

بله اول قبل از هر کاری باید تکلیف چک حل کنید

بعدم سعی کنین با یک وکیل قانونی مطرح کنین و وقت بگیرین و با وکیل کارتون پیش ببرین چون بدون وکیل ممکنه هر کاری بکنه 

اولین کار اینه توی شهرتون ی وکیل حقوقی پیدا کنین ک مسلط باشه ب چک و کارای بانکی

پسرم

ادعای مطرح‌شده مبنی بر اینکه همسرتان می‌تواند با صدور یک چک با مبلغ بالا از دسته‌چک شما، موجب از بین ...

شما مطمئنید..؟

من دچار تناقض شدم...

نظر افراد متخصص تو این زمینه دوگانگی داره..

یکسری میگن امکانش هست و یک سری میگن نه نمیتونه با چک مهریه رو تحت شعاع قرار بده..

شما مطمئنید..؟من دچار تناقض شدم...نظر افراد متخصص تو این زمینه دوگانگی داره..یکسری میگن امکانش هست و ...

با استناد به مقررات قانون مدنی و رویه قضایی موجود، ادعا مبنی بر اینکه صدور چک از سوی زوج می‌تواند موجب زوال یا تأثیرگذاری بر حق مطالبه مهریه و نفقه زوجه گردد، فاقد مبنای قانونی و مردود است.

وفق ماده 1082 قانون مدنی،

«به مجرد عقد، زن مالک مهر می‌شود و می‌تواند هر نوع تصرفی در آن نماید.»

همچنین وفق ماده 1106 قانون مدنی،

«نفقه زوجه دائم بر عهده شوهر است.»

بدهی‌ها، دیون تجاری، اسناد تجاری پرداخت‌نشده (از جمله چک)، و سایر تعهدات مالی زوج، هیچ‌گونه اثر قانونی بر حق مسلم زوجه نسبت به مطالبه مهریه و نفقه نداشته و نمی‌توانند موجب سقوط یا محدودیت این حقوق گردند.

در نتیجه:

حتی در صورت صدور چک به مبلغ بالا توسط زوج و عدم پرداخت آن، حق زوجه نسبت به مهریه و نفقه به قوت و اعتبار خود باقی است و زوجه می‌تواند رأساً نسبت به مطالبه و اجرای آن از طریق مراجع قانونی اقدام نماید.

بدیهی است در فرض صدور چک از حساب یا دسته‌چک متعلق به زوجه، مسئولیت اولیه بر عهده دارنده حساب بوده، لیکن این موضوع صرفاً ناظر به مسئولیت بانکی و تجاری بوده و به هیچ نحو موجب تضییع حق مهریه و نفقه زوجه نخواهد بود؛ و زوجه این اختیار را دارد وفق قواعد رجوع، وجه پرداختی بابت چک را از زوج مطالبه و استیفا کند.

استندبایِ حاجی🙌🏼

ن نمیکم وکیل بگیریدوکیل ها توی دفترشون ی مبلغی میگیرن و در حد نیم ساعت مشاوره میدن

آها..من فکر میکردم باید وکیل بگیرم ..

خب خیلی هزینه بر هست..متاسفانه کم پیدا میشه وکیل پولکی نباشه و با وجدان باشه..

خیلی هم نمیخوام هزینه کنم بابتش..

ممنون از راهنماییتون