2777
2789

مثلا سه چهار تا خواهر برادر بالای ۲۵ سال تا ۳۰ سال. 

پدر و مادرتون چیزی نمیگن؟ اصرار کنن یا غصه بخورن؟

من حس میکنم پدر و مادرم هم برای کارمون(خودم کار نمیکنم یکی از برادرامم کارش بگیر نگیره خیلی خوب نیست) هم ازدواجون خیلی ناراحتن.

اگه یه روز بخوام ازدواج کنم فقط برای خوشحالی اوناست

۱۴۰۴/۷/۲۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بهت بگم ناراحت نشی، ازدواج با وایتی بکنی خوشحالی مادر و پدرت یه طرف یه طرف دیگه هم کورکورانه فقط برای خوشحالی مادر و پدرت ازدواج نکن، زندگی های الان یه چ..ص نمی ارزن خیلی عذر میخوام اینطور گفتم ولی راهنمای بود

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

هیچوقت این ایثارگری رو نکن چون،اونا هیچوقت نمیفهمن وهم خودت رو میسوزونی هم همسرت رو.اگه شرایط کار دا ...

شرایط ندارم افسردگی شدید دارم بخاطر تغییرات هورمونی بعد از ۱۵ روز تازه امروز که پریود شدم حالم بهتر شده

۱۴۰۴/۷/۲۵

قطعا احساس میکنن زحماتشون ب ثمر ننشسته و الان نگران آینده تون هستن

اره دقیقا

منم افسردگی دارم چندین ساله خوب نمیشم باعث شکست تحصیلیمم شده

حس میکنم کلا ازم نا امیدن

۱۴۰۴/۷/۲۵

شرایط ندارم افسردگی شدید دارم بخاطر تغییرات هورمونی بعد از ۱۵ روز تازه امروز که پریود شدم حالم بهتر ...

فکربیکار خانه‌ی شیطانه.ختی شده این کارگاهای روانشناسی یا هنری رایگان شرکت کن

ولی توخونه نمون

هم فکرت باز میشه،هم روحیت خوب میشه.هم تو جامعه میری چند نفر ادم مناسب ودر سطح خودت میبینی

فکربیکار خانه‌ی شیطانه.ختی شده این کارگاهای روانشناسی یا هنری رایگان شرکت کنولی توخونه نمونهم فکرت ب ...

نه اونجوری نیست افسردگیم 

افسردگیه pmdd هست مربوط به سیکل قاعدگیمه . ۲ هفته قبل پریودی افسردگی شدید میگیرم

۱۴۰۴/۷/۲۵