2777
2789
عنوان

کیا از معلم بچه هاشون کاملا راضی هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 28 پست

معلم اول ما خیلی جوون بود، ۳ سال سابقه داشت، خیلی اوکی بود، برخوردش با بچه ها عالی بود، تدریسش و تکلیف خواستن و ... واقعا خوب بود.

معلم دوممون، حدود ۱۸ سال سابقه داشت، تدریس و روشهای اونم خیلی خوب بود و اوکی بود، رفتاری یه کم از اولمون بداخلاق تر و جدی تر بود ولی عصبی و جیغ جیغو نبود.

معلم سوممون که الان ، معلم پسرا بوده، دخترم شاکی جیغ جیغو. ولی تدریسش اوکی و خوبه، مخصوصا ریاضی.

در کل ما که راضییم، خدا خیرشون بده

واقعا انقد بچه ها شلوغن انرژی آدم و میگیرن

ها بخدا 

همیشه دعا میکنم دبیر ریاضی یا فیزیک بشم بعد آموزش ابتدایی ،

ابتداییا  نمیتونی چیزی بگی خیلی شلوغ میکنن همش وسط کلاس راه میرن نمیفهمن 

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صرفا با تجربه بودن مهم نیست 

حقیقتا اونا که با تجربه هستن  اغلب خسته هستن و کم کاری میکنن مخصوصا با این وضع حقوق

البته نه همه ولی اکثرا اینطورن

معلمای جدید زیاد توی کنترل کلاس تبحر ندارن اما بیشترشون با انرژی هستن و کم کاری نمیکنن

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم تا ششم غیر انتفاعی بود هفتم و هشتم که امساله دولتی رفته . از معلما به صورت کلی راضیم ولی در کل ...

دقیقا منم خودم خیلی باهاش تمرین و تکرار دارم 

اما معلم امسال مطلبی رو منتقل نمیکنه که ما بتونیم همونو تمرین و تکرار کنیم

پارسال دخترم جزوشاگردهای درخشان و برتر کلاس بود 

امشال حس میکنم داره افت تحصیلی پیدا میکنه

کلا چیز جدیدی یاد نگرفته

پسرم کلاس پنجمهمدرسه دولتیمنم بین دولتی و غیر انتفاعی دو دل بودمولی پیش'خودم گفتم حداقل تو دولتی معل ...

البته من خودم باهاش کار می کنم

نمیشه بچه رو به حال خودش گذاشت و گفت فقط معلمش باید یادش بده

دخترم تا ششم غیر انتفاعی بود هفتم و هشتم که امساله دولتی رفته . از معلما به صورت کلی راضیم ولی در کل ...

اگه بخواین مقایسه کنین 

معلمای غیر دولتی بهتر بودن یا دولتی؟

مدرسه دولتی؟

اره دولتی، خیلیم مدیرشون بد متاسفانه.

ولی خداروشکر تا الان معلما اوکی بودن.

ولی به قول اون دوستمون ، دیگه نمیشه انتظار داشت ، تو مدرسه همه کارا انجام بشه.

خونه ی ما که ، والله هم خودم انرژی میزارم ، هم شوهرم.

معلما به قول معروف ، یه خط میدن، مادرا باید خودشون امتداد بدن

دخترتون از عیر انتفاعی راضی تره یا دولتی؟؟؟ من برعکس شما تصمیم دارم از کلاس هفتم بنویسمش غیرانتفاعی

اگر از نظر وضع کلاسی و همکلاسی و این چیزا منظورته بالاخره خوب و بد همه جا پیدا میشه . من سعی کردم اول که توی محله ای مدرسه ها رو انتخاب کنم کا به لحاظ سطح فرهنگی شبیه خودمون باشن عمدتا . دوم این که اگر احیانا چالش هایی هم هست سعی میکنم برای بچه ام حلش،کنم با صحبت کردن با پیدا کردن راه درست برخورد با اون شرایط . من شش سال اول که غیر انتفاعی بود راضی بودم چون مدرسه تعداد بچه ها کم بود معلمای خوبیم داشت انصافا با بچه ها کار کردن پایه درسیش قوی شد . علتی که هفتم اومدم دولتی چون میدونم غیر انتفاعی یه ذره شاید اخرش به بچه ها یه جورایی رحم کنه توی نمره . توی سوال امتحان دادن . این به نفع بچه ها نیست چون هی که میرن بالاتر باید کنکور با جمعیت زیادی رقابت کنن . واسه همین اوردم دولتی . ولی بازم دولتی خوبیه کار میکنن ولی خوب کم کاری هم دارن کسی هم پیگیری نداره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگه بخواین مقایسه کنین معلمای غیر دولتی بهتر بودن یا دولتی؟

غیر دولتی در تدریس چون یه جورایی زور بالای سرشون هست اگر کم بذارن سریع مطالبه میشه ازشون . ولی دولتی در امتحان استاندارد گرفتن و این که میتونی سطح واقعی بچه ات رو بسنجی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگر از نظر وضع کلاسی و همکلاسی و این چیزا منظورته بالاخره خوب و بد همه جا پیدا میشه . من سعی کردم او ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم👍👍♥️♥️

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟