_mobina0z مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 622 عنوان احساس میکنم کلاس سالیانه از الان برا کنکور جواب نمیده 56 بازدید | 11 پست خیلی سردرگمم کلاس های سالیانه تعدادشون خیلی زیاده منی که تاز از این هفته شروع کردم با این کلاسا نمیتونم پیش برم نمیدونم ویکار کنم برای کنکور خیلی سردرگمم کسی هست کمکم کنه چیکار کنم یه راه حل بزارین جلوم😭 زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️ مگر عشق کاری کند✨ دیروز | 20:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
konkor85 عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 7684 شروع از مهر رو ببین میرسونی انشاالله شروع از ابانم دارن بعضی موسسه ها
_mobina0z مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 622 شروع از مهر رو ببین میرسونی انشاالله شروع از ابانم دارن بعضی موسسه ها خیلی سر در گمم برای کنکور نمیدونم برای هر درس چقدر در هفته باید وقت بزارم چقدر تست اموزشی بزنم کی مرور کنم نکات تستی بنویسم یا نه یا اصلا چجچر بنویسم یا مثلا چقدر فیلم ببینم بعدش ویکار کنم و....😑 زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️ مگر عشق کاری کند✨
konkor85 عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 7684 خیلی سر در گمم برای کنکور نمیدونم برای هر درس چقدر در هفته باید وقت بزارم چقدر تست اموزشی بزنم کی مر ... مشاور داری ؟اگه نداری اپ سیب ترش رو دانلود کن اونجا در مورد همه اینا صحبت کردن گذاشتن
_mobina0z مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 622 فصلای مهم و فقط بخون و زیاد ازشون تست بزن اخه یک سری درسا پیش نیاز لازم دارن یکسریا کلا ترکیبی میاد ازش تو کنکور مثلا شیمی میشه فصل های مهمشو فقط خوند ؟ زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️ مگر عشق کاری کند✨
_mobina0z مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 622 مشاور داری ؟اگه نداری اپ سیب ترش رو دانلود کن اونجا در مورد همه اینا صحبت کردن گذاشتن جدی باید نگاه کنم .... خیلی گمم اصلا استرس منو ورداشته میترسم هیچی نتیجه نگیرم زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️ مگر عشق کاری کند✨
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 5288 اخه یک سری درسا پیش نیاز لازم دارن یکسریا کلا ترکیبی میاد ازش تو کنکور مثلا شیمی میشه فصل های مهمشو ... ریاضی و فیزیکو گفتمشیمی هم حذف کن مثلا ۳ دهم ولی حالا وقت زیاد داریا
konkor85 عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 7684 جدی باید نگاه کنم .... خیلی گمم اصلا استرس منو ورداشته میترسم هیچی نتیجه نگیرم ۱۰۰ خودتو بزار به هیچی فکر نکن میتونی خواستن توانستن است
konkor85 عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 7684 ریاضی و فیزیکو گفتمشیمی هم حذف کن مثلا ۳ دهم ولی حالا وقت زیاد داریا نه نه وقت داره حذفیات خوب نیست الان دیگه نمیشه حذف کرد چون سوالا ترکیبی هست
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 5288 نه نه وقت داره حذفیات خوب نیست الان دیگه نمیشه حذف کرد چون سوالا ترکیبی هست ۳ دهم شیمی سختهترکیب نمیشه مستقله
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 5288 نه نه وقت داره حذفیات خوب نیست الان دیگه نمیشه حذف کرد چون سوالا ترکیبی هست یا مثلا فیزیک یازدهم فصل ۲ مدار و اینا