2777
2789
عنوان

بنظرتون حامله میشم یا نه

130 بازدید | 16 پست

روز 28 سیکلم هستم. هنوز دارم دوفامد میخورم و 6 تا دیگه دارم. روز 13 فولیکول 20 داشتم و همون وقت hcgزدم. روز 14 رابطه. روز 16 به مدت 20 روز دوفامد نوشته. روز 24 لکه دیدم. 

منم روز ۲۸سیکل هستم لتروزول و hcgزدم فردا موعدم ولی درد پریود دارم

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

دکتر به من دوفاستون داد ولی من نخوردم میگن واس تنظیم پریود

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابام. من درد ندارم اما دوفامد تا تموم نشه باردارم نباشم پریود نمیشم

کی موعدت هست ؟ دوفامد همون دوفاستون هست؟ هیچ علائمی نداری ؟ 

باید به دستور دکتر میخوردی. چرا نخوردی؟

معدم خیلی درد بود گفت روزی ۲تا بخور نخوردم خسته بودم از قرص چون لتروزول خوردم خیلی حالم بد شد

معدم خیلی درد بود گفت روزی ۲تا بخور نخوردم خسته بودم از قرص چون لتروزول خوردم خیلی حالم بد شد

خب دوفامد مهمه چون اگه جنین شکل بگیره کمک میکنه به حفظش. من فعلا تا 6 روز دیگه تا دوفامد تموم نشه که پریود نمیشم

دوفامد همون دوفاستون هست ولی ایرانیه. نه علامتی ندارم. ففط روز 24 لکه دیدم

بنظرم ربطی نداره خدا بخاد حفظ میکنه نگه میداره ب قرص نیست شاید لک لانه گزینی بوده مال شما

بنظرم ربطی نداره خدا بخاد حفظ میکنه نگه میداره ب قرص نیست شاید لک لانه گزینی بوده مال شما

نه من قبلا هم لکه میدیدم نمیشه با اطمینان گفت. درسته خدا بخاد انجام میشه ولی دارو ها خیلی کمک کننده هستن

کلا دوفاستون نقشی تو باردار شدن نداره بیشتر واسه منظم شدن پریود

نه من قبلا هم لکه میدیدم نمیشه با اطمینان گفت. درسته خدا بخاد انجام میشه ولی دارو ها خیلی کمک کننده ...

یه بی بی میزدی