2777
2789
عنوان

ازدواج با این قوم چجوریه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم دیدم معمولا ترک و فارس نمی‌سازنبخدا میترسم بهش بگم فکر کنه از حسودیمهچون پسره موقعیت خوبی دا ...

من با سلماس نیم ساعت فاصله داریم 

اگه دوستت مایل بود بدین من براتون تحقیق میکنم

دوس من بچه تهرانه با ی پسر ترک زنجانی ازدواج کرد پارسال بعد از ۱۵سال زندگی طلاق گرفتن 

‌دوستم میگفت تمام این سالا رو ب امید اینکه اختلاف فرهنگی رو‌کمرنگ کنه تحمل کرده اخرشم ب بن بست خورد

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
آره منم دیدم معمولا ترک و فارس نمی‌سازنبخدا میترسم بهش بگم فکر کنه از حسودیمهچون پسره موقعیت خوبی دا ...

حآلا من یچیز بگم 

کلا بی طرفی کن بنظر من اگه هر اتفاق و اختلافی افتاد خدایی نکرده بنظرم کلا دخالت تو هیچ چیز و تحقیق نداشته. باشی و بسپرند به خانوادشون

فقط تفاوت فرهنگی نیست تفاوت طبقه اجتماعی و اقتصادی رو هم درنظر بگیرن بعد تصمیم که البته به نظر من بل ...

از لحاظ جایگاه اجتماعی هر دو فیزیوتراپی دانشگاه تهران میخونن 

اقتصادی هم پسره یکی دو پله بالا تره